ظرفیت لبنیاتی مراغه زمینه‌ای برای اشتغال زایی

 فرماندار مراغه گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت و پتانسیل لبنیاتی شهرستان مراغه  زمینه‌ای برای اشتغال زایی ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، شکری فرماندار مراغه در حاشیه بازدید از نحوه فراوری پنیر لیقوان در روستای لیقوان،گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت و پتانسیل لبنیاتی شهرستان مراغه  زمینه‌ای برای اشتغال زایی ایجاد کرد.

شکری گفت: پنیر لیقوان سابقه دیرینه و شهرت جهانی دارد.

او با اشاره به ظرفیت و پتانسیل شهرستان مراغه در تولید پنیر، افزود: پنیر سنتی روستای لیقوان، از نظر کیفی و کمی و حتی از لحاظ اشتغال زایی ظرفیت بالایی دارد که می‌توان با الگوبرداری از آن و با کمک کارآفرینان بخش خصوصی در شهرستان مراغه نیز عملیاتی کرد.

او در خصوص این بازدید، گفت: نکته‌های جالبی در خصوص نحوه فراوری پنیر لیقوان از جمله نگه داری پنیر در تونل‌های سرد، سردخانه‌های سنتی و صنعتی، کارگاه‌های سنتی تولید را مشاهده کردیم و هم‌چنین با مراحل و فرایند تولید پنیر لیقوان نیز آشنا شدیم.

شکری افزود: با استفاده و بهره مندی از ظرفیت تولید فراورده‌های لبنی در استان، می‌توان این فراورده‌ها را در بسته بندی‌های متنوع و با قیمت‌های خوب در سطح کشور توزیع کرده و حتی در زمینه صادرات نیز گام برداشت.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.