به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس در افتتاحیه نهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ گفت: نمایشگاه اینوتکس ظرفیت صادرات به خارج از کشور را به وجود آورده است. موضوع ایجاد اکوسیستم نوآوری و فناوری از سال ۹۳ در کشور شروع شد و پارک فناوری به سمت ایجاد اکوسیستم فناوری رفت و استارتاپها در کشور با صدها شرکت کننده در حال فعالیت هستند.
او در ادامه بیان داشت: با به وجود آمدن پارک فناوری پردیس دغدغههای استارتاپی به داخل دانشگاهها که موتور محرکه اقتصاد هستند دمیده شد.
صفاری نیا ادامه داد: با شکل گیری استارتاپها و پارک فناوری پردیس صدها و هزاران تیم علاقهمند شدند که به این موضوعات ورود کنند. دانشگاهها نیز در این مسیر فعال شدند و شتاب دهنده ها، مراکز نوآوری و صندوقهای نوآوری و ... نیز در کنار آنها شروع به کار کردند و عناصر نوآوری کشور فعال شدند.
رئیس پارک فناوری پردیس افزود: هم اکنون اینوتکس سقفی برای بازیگران زیست بوم نوآوری شده تا شبکه سازی و هم افزایی برای پیشرفت کشور در آن انجام بگیرد.
صفاری نیا گفت: یک شرکت دانش بنیان اگر سایر اجزا کنارش نباشند کاری نمیتواند انجام دهد. نمایشگاه اینوتکس به جریان هم افزایی بین بخشهای مختلف زیست بوم فناوری توجه کرد و تمام این بخشها را دورهم جمع کرد.
رئیس پارک فناوری پردیس اضافه کرد: اینوتکس توانسته نقش آفرینی کند و بودنش در اکوسیستم فناوری باعث مشارکت صدها استارتاپ در شرایط اقتصادی فعلی شده است.
صفاری نیا افزود: این فضا نشان داده که هر اتفاقی که در کشور رخ بدهد جریان زیست بوم به فعالیت ادامه میدهد و متوقف نمیشود.
صفاری نیا ادامه داد: فضا باعث شد یک تجربه جدید داشته باشیم و اینوتکس به صورت برخط برگزار شود. این تجربه نشان داد کرونا نمیتواند اکوسیستم نوآوری و فناوری را متوقف کند. ۵ هزار شرکت دانش بنیان موجود در کشور با همین فعالیتها میتوانند کشور را به لحاظ اقتصادی و اتکا به منابع زمینی و نفت متحول کنند.
او ادامه داد: در این نمایشگاه ۵۰۰ شرکت کننده وجود دارد. از امروز افتتاح شده و تا شنبه ۲۵ مرداد ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/