به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ گفت: در سالهای گذشته اتفاقات بزرگی در زیست بوم نوآوری کشور اتفاق افتاده و تعداد شرکتهای دانش بنیان به بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ شرکت افزایش پیدا کرده است.
او ادامه داد: هم اکنون چندین هزار استارتاپ داریم و مراکز نوآوری و فناوری، مراکز رشد شتاب دهندهها، پارکهای فناوری، شرکتها و نواحی نوآوری به صورت وسیع در حال توسعه هستند.
ستاری افزود: تا چند سال گذشته زیست بومی در کشور ما وجود نداشت اما خوشبختانه هم اکنون در حوزههای مختلف مثل سلولهای بنیادی و هوافضا زیست بوم داریم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه جهت گیری دانشگاهها به طور وسیعی تغییر کرده و دیدگاههای بسیار جدیدی در دانشگاهها تزریق شده است، گفت: جهت گیری موسسات آموزش عالی کشور به سمت دانشگاههای نسل سه و چهار پیش رفته است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: فرهنگ عمومی هم عوض شده و نحوه نگاه به اقتصاد به طور وسیعی در حال تغییر است. کارآفرینی در حال تبدیل شدن به ارزش و استخدام به پدیدهای منفور تبدیل شده است.
ستاری ادامه داد: استخدام اعتماد به نفس و کارآفرینی جوانان را از بین میبرد و باید در آموزشهای خود در دانشگاهها به این امر توجه کنیم که جوانان ما درس میخوانند که بتوانند ارزش افزوده ایجاد کنند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: امیدواریم این نمایشگاه برای همه دستاوردهای قابل توجهی داشته باشد و افراد بتوانند به تبادل فناوری پرداخته و تکنولوژی را توسعه دهند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
اگر راست می گویند استعفا بدهند و بدون پول بیت المال و از صفر صفر مثل یک شخص که تازه دکتری گرفته و جیبش خالیه شروع کنه و یه شرکت راه بندازه..... حتی بدون حقوقی که به اصطلاح خودشون حلال هست.....
کسی هم که خودش بخواد شرکت بزنه قطعا نیاز به سرمایه بالایی داره و این حرف ها قطعا شعار هست.
اگر اینطوره چرا مسولین از شغل خود استعفا نمی دهند و خود اشتغالی کنن...
چرا همه مسولین چند تا شغل دولتی دارن؟؟؟ مثلا هم هیت علمی اند هم ریس فلان سازمات با حقوق های کلان....