کامیون‌های تولیدی مشگین‌شهر ناوگان حمل و نقل کشور را تقویت می‌کنند

استاندار اردبیل گفت: ورود کامیون‌های چاپار این استان به بازار، موجب تسهیل و امنیت بیشتر ناوگان حمل و نقل باری کشور می شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در بازدید از خط تولید کارخانه کامیون‌سازی مشگین‌شهر گفت: بر اساس اعلام نیروی انتظامی در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد از ناوگان حمل و نقل کشور فرسوده است.

او افزود: با ورود خودروهای باری تولید شده در مشگین‌شهر بخشی از مشکلات حمل و نقل باری کشور برطرف شود.

بهنام جو با بیان اینکه برغم اعمال تحریم‌های استکبار جهانی این کارخانه همچنان با قوت بکار خود ادامه می‌دهد، گفت: با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان ایرانی اولین خط تولید موتور دیزل کشور نیز در این کارخانه راه‌اندازی شده است.

او تصریح کرد: شرایط ویژه پیش آمده از بیماری کرونا و از طرفی شدت گرفتن تحریم‌های یک‌جانبه استکبار جهانی موجب افزایش عزم و اراده سرمایه‌گذار کارخانه کامیون‌سازی جهت قطع وابستگی به خارج از کشور شد.

استاندار اردبیل گفت: اخیرا با همت سرمایه‌گذار این کارخانه و حمایت مجموعه دستگاه‌های متولی میزان تولید انواع قطعات کامیون از ۴۵ درصد به حدود ۸۰ درصد افزایش یافت.

او افزود: در حال حاضر خط ذوب و ریخته‌گری و دستگاه‌های پرس ۲ هزار تنی و چهار هزار تنی مخصوص قطعات موتور و بدنه با احداث چهار سالن بزرگ در حال راه‌اندازی می‌باشد.

بهنام جو با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان سال جهش تولید گفت: پارسال خط بدنه ، شاسی و اتاق خودرو توسط رئیس‌جمهوری رسما  افتتاح شد و امسال با اختصاص ارز موردنیاز و راه‌اندازی خط تولید موتور شاهد جهشی در صنعت خودروسازی سنگین کشور خواهیم بود.

او بیان کرد: راه‌اندازی این واحد بزرگ تولیدی نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی منطقه داشته و به ظرفیت عظیمی برای منطقه و کشور تبدیل شده است.

استاندار اردبیل از آمادگی استانداری اردبیل و شهرک حدید مبتکران جهت واگذاری زمین و تسهیلات موردنیاز برای قطعه‌سازی توسط قطعه‌سازی بخش خصوصی در این کارخانه خبرداد.

 انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
درود بر شما که اشتغال را از پشت وات نیسان(میوده فروشی در میادین) به کارخانه ها بردید..