۱۶ تن مواد مخدر در هرمزگان آتش زده شد

بیش از ۱۶ تن مواد مخدر غیر دارویی در هرمزگان آتش زده شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،امروز و در روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، بصورت ارتباط ویدئوکنفرانس با فرمانده انتظامی کشور، ۱۶ تن مواد مخدر غیر دارویی همچون حشیش، شیشه و هروئین در بندرعباس امحا شد.

سردار غلامرضا جعفری فرمانده انتظامی هرمزگان در این مراسم گفت: از ابتدای پارسال تاکنون با اقدامات اطلاعاتی و عملیات‌های مشترک پلیس هرمزگان، ۱۲۰ تن انواع مواد مخدر در استان کشف شده است که بیش از ۵۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد دارد.

سردار غلامرضا جعفری افزود: از ابتدای امسال تاکنون، ۳۰ تن انواع مواد مخدر در استان توسط عوامل انتظامی کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۵ درصد افزایش داشته است.

او گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون همچنین در هزار و ۵۳۰ عملیات، ۴ هزار و ۱۳۶ قاچاقچی و خرده فروش دستگیر، ۹۹ باند مواد مخدر منهدم و ۱۷ هزار و ۴۱۵ معتاد متجاهر از سطح شهر جمع آوری شده است.

سردار جعفری افزود: همچنین در این مدت در ۱۰ درگیری مسلحانه، ۶ نفر از اشرار به هلاکت رسیدند و یک پرسنل انتظامی نیز زخمی شد.

به گفته فرمانده انتظامی هرمزگان، تاکنون ۱۴۸ نفر از پرسنل نیروی انتظامی در راستای مبارزه با مواد مخدر شهید و ۲۵۳ نفر نیز به درجه جانبازی نائل آمده اند.
سردار جعفری  با اشاره به پلمپ خرده فروشان مواد مخدر در هرمزگان گفت: با برخورد متناسب و قاطعانه مراجع قضائی، پارسال ۲۸ باب منزل خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدر توسط پلیس توقیف و پلمپ شده است.

فرمانده انتظامی هرمزگان، استان هرمزگان را نخستین استان کشور در ضربه زدن به بنیان مالی قاچاقچیان دانست و گفت: از ابتدای پارسال تاکنون با کشف و ضبط ۱۲۰ تن انواع مواد مخدر، توقیف هزار و ۳۱۰ دستگاه انواع خودرو، ۵۹ باب منزل، ۱۲ واحد تجاری مغازه، یک فروند شناور تجاری و ۳۰ هکتار زمین، بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به بنیان مالی قاچاقچیان ضربه وارد شده است.

استاندار هرمزگان هم در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب اسلامی، مبارزه حقیقی و بی امانی با قاچاقچیان مواد مخدر داشته و شهدای زیادی در این راه تقدیم کرده است.

فریدون همتی با بیان اینکه ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر قرار دارد؛ افزود: با توجه به مسدود شدن مرز خشکی در شرق کشور، عمده مواد مخدر از طریق دریا منتقل می‌شود و هرمزگان با بیش از هزار و ۴۰۰ کیلومتر مرز دریایی خط مقدم ترانزیت مواد مخدرکشور است.

او با اشاره به اینکه برای دور کردن تهدید مواد مخدر از جوانان و مردم و بنا بر اعتقاداتمان هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل شده است؛ گفت: مبارزه با قاچاق مواد مخدر در هرمزگان با محوریت نیروی انتظامی، دریابانی و نیروی دریایی سپاه و ارتش و تلاش‌های دستگاه قضایی صورت گرفته است.
انتهای پیام/ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.