روستایی که با طعم دوغ شناخته می شود/ توصیه طب سنتی و مدرن به نوشیدن دوغ

دوغ یکی از محصولاتی است که طعم لذیذ و خواص زیادی دارد و در روستای جوخواه شهرستان طبس تولید می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، به سمت روستایی روانه شدیم که در ۱۸ کیلومتری شهر طبس قرار دارد.

جوخواه روستایی است که به داشتن یک نوشیدنی خنک و مرغوب معروف است و در فصل تابستان هم خواهان بسیاری دارد.

دوغ جوخواه، محصولی است که در سطح شهرستان طبس مشتریان زیادی داشته و این روستا هم به دلیل داشتن این محصول در سطح شهرستان شهره شده است.

دوغی خوش طعم که برای آن سر و دست می شکنند

یکی از اهالی این روستا می‌گوید: دوغ جوخواه از جمله محصولاتی است که مرغوبیت بسیار بالایی دارد و خیلی‌ها برای نوشیدن آن مشتاق اند.

او ادامه می‌دهد: در این روستا دوغ گاو، گوسفند و شتر تولید می‌شود و دوغ شتر آن از کیفیت مطلوبی برخوردار است.


بیشتر بخوانید


این روستانشین با اشاره به اینکه روزانه ۲۰۰ لیتر شیر در گاوداری تولید می‌شود بیان می‌کند: ۲۰ سال است که دوغ را تولید می‌کنیم و شیر آن هم از دامداری همین جا تأمین می‌شود.

فروشنده دوغ که در کنار جاده این روستا مغازه دارد، می‌گوید: روزانه ۶۰۰ لیتر دوغ در این روستا تولید می‌شود که ۲۰۰ لیتر آن دوغ گاوی است.

یکی از رانندگان کامیون که از جاده روستای جوخواه عبور می‌کرد نیز می‌گوید: هر بار که از جاده این روستا عبور می‌کنم، دوغ محلی می‌گیرم، چون طعم بسیار دلچسبی دارد.

دوغ، جایگزینی برای نوشیدنی های مضر

خطیبی کارشناس تغذیه گفت: دوغ جزء نوشیدنی‌هایی است که توصیه‌هایی زیادی برای مصرف آن در طب سنتی و مدرن شده است.

او افزود: دوغ کم نمک می‌تواند یکی از جایگزین‌های بسیار خوب برای سایر نوشیدنی‌ها از جمله نوشابه باشد.

خطیبی اظهار کرد: مصرف هر دو لیوان دوغ به اندازه یک لیوان شیر به بدن انرژی و کالری می‌رساند که برای انسان بسیار مفید است.

دوغ جزء نوشیدنی‌هایی است که تمام افراد بالای یک سال می‌توانند از آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار