محصولی دانش بنیان، عوارض ناشی از دارو را کاهش می‌دهد

فناوران کشور سامانه‌ای را طراحی کردند که به کمک آن عوارض ناشی از دارو در بیمارانی که دچار اختلالات روان شناختی هستند، کاهش یابد.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سامانه "واقعیت مجازی بهبود و درمان ترس و وسواس" روشی نوین برای ارتقای کارکرد‌ها در حوزه سلامت روان است.

بهبود و درمان اختلالات روان شناختی در افراد دچار این عارضه‌ها از جمله کارایی‌های این محصول ایران ساخت است. همچنین شـناخت نواحـی مختلـف مغـز، برقـراری ارتبـاط بیـن کارکردهـای شـناختی و نواحـی مختلـف و بهره گیـری برای ارتقـای مهارت‌هـای شـناختی و اجرایـی بیمـار کاربرد‌های دیگر این محصول است.

واقعیت مجازی، فناوری کاربردی در این سامانه است و برتری آن نسبت به کاردرمانی یا دارو درمانی اجتناب از عوارض ناشی از دارو و بهبود نتایج آن است.

بــازار هــدف اولیــه، بازی هــای تولیــد کــودکان هســتند کــه دارای اختــلالات روان در مــوارد شــناختی هســتند. ایــن بــازار بــه بخش هــای مختلفی همچون ارتقابخشی کارکرد‌های شناختی و اجرایی در بیماران اختلال یادگیری، ارتقابخشی کارکرد‌های شناختی و اجرایی در بیماران بیش فعال، تقویت انواع حافظه (حافظه کاری، حافظه کوتاه، حافظه فعال)، ارتقابخشی کارکرد‌های شناختی و اجرایی در اختلالات حرکتی و ارتقای مهارت‌های شناختی در رابطه با تقویت ادراک تقسیم می‌شود.

طبـق آمـار ارائـه شـده ۷ تـا ۸ درصد کـودکان در ایـران دچار بیش فعالی هسـتند کـه تعداد کـودکان محدوده سـنی بیـن ۶ تـا ۱۴ سـال حـدود ۱۲ میلیـون نفـر اسـت و این کـودکان نیازمنـد توانبخشـی و درمان هسـتند.

ایــن محصـول بـه دنبــال شـناخت نواحـی مختلــف مغــز، برقــراری ارتبـاط بیـن کارکردهــای شـناختی و نواحــی مختلــف و بهره گیــری از آنــان برای ارتقــای مهارت هــای شــناختی و اجرایــی بیمــار اســت. بنابرایـن ایـن محصـول محـل همگرایـی فناوری هـای اطلاعات و علـوم شـناختی اسـت و بـه نوعـی یکـی از زیرشــاخه‌های علــوم همگــرا محســوب می‌شــود.

این شرکت  با حمایت مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری تولید کننده این محصول در کشور است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار