سهمیه سوخت تراکتور‌های بدون پلاک در آباده قطع می‌شود/آغاز برداشت چغندر قند در مرودشت

مسئول مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آباده گفت: از فصل پاییز سوخت فقط به تراکتور‌های کشاورزی دارای پلاک تحویل داده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رضا عباسی علیا مسئول مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آباده اظهار کرد: همه تراکتور‌های بدون پلاک در این شهرستان باید حداکثر تا آخر مهرماه امسال پلاک گذاری شوند در غیر این صورت سهمیه سوخت آن‌ها قطع خواهد شد.

او با بیان اینکه از سال ۱۳۹۳ به بعد همه تراکتور‌های شرکت تراکتورسازی ایران، با پلاک از این شرکت خارج می‌شوند افزود: در سال گذشته تعداد۱۷۶ دستگاه تراکتور فاقد پلاک در شهرستان آباده پلاک گذاری شده است.

عباسی علیا تصریح کرد: شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی یکی از ضروریات خدمت رسانی مطلوب در عرصه مکانیزاسیون به منظور هویت بخشی و شناسنامه دار کردن ماشین آلات کشاورزی و جلوگیری از قاچاق سوخت است.

او با اشاره به اینکه ۶۶۲ دستگاه تراکتور فاقد پلاک در طرح جدید باید پلاک گذاری شوند گفت: این طرح با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی، نماینده تعاونی تراکتورداران فارس و مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان آباده اجرا می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آباده افزود: از مالکان تراکتور‌های بدون پلاک درخواست می‌شود، با مراجعه به نماینده تعاونی تراکتورداران فارس مستقر در میدان فاطمیه آباده، نسبت به تشکیل پرونده و انجام امورات اداری مربوطه اقدام کنند.

امینی ادامه داد: تراکتور‌هایی که تشکیل پرونده داده اند به طور موقت در این فصل سهمیه سوخت دریافت می‌کنند.

شهرستان آباده ۹۴۰ دستگاه تراکتور دارد.

سوخت

آغاز برداشت چغندر قند در مرودشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت محصول از مزارع زیر کشت چغندر قند در این شهرستان خبر داد.

کاووس همتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت اظهار کرد: برداشت محصول از هزار و ۸۲۰ هکتار مزارع زیر کشت چغندر قند از اوایل مهر آغاز شده است و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

همتی گفت: با احتساب میانگین عملکرد حدود ۶۵ تن در هکتار پیش بینی می‌شود، بالغ بر ۱۲۰ هزار تن چغندر قند تولید و به کارخانه‌های قند تحویل شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۶۳ هزار تن محصول به کارخانه قند مرودشت تحویل داده شده است، افزود: محصول تولیدی غالبا به کارخانه قند مرودشت و درصد کمی نیز به کارخانه قند کوار تحویل می‌شود.

او بیان کرد: استفاده از بذور اصلاح شده با عملکرد بالا وعملیات کشت تمام مکانیزه، امکان برداشت به صورت مکانیزه را نیز فراهم کرده است.

چغندر قند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، سهولت عملیات برداشت، کاهش هزینه‌های تولید، سهولت در بارگیری محصول، سرعت عمل بالا در برداشت محصول، صرفه جویی در زمان و فراهم شدن زمان مناسب و به موقع عملیات کشت زراعت‌های پاییزه گندم و جو را از مهم‌ترین مزایای برداشت مکانیزه چغندر قند عنوان کرد.

همتی با بیان اینکه کشت این محصول موجب اصلاح ساختار خاک، افزایش مواد آلی، کنترل بیماری‌ها و علف‌های هرز می‌شود، تصریح کرد: کشت چغندر قند با توجه به حمایت‌های صورت گرفته و سوددهی بالا، باعث اشتغالزایی می‌شود به گونه‌ای که کشت هر هکتار چغندرقند به طور متوسط برای ۲ تا ۳ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار