خریداری ۹ میلیارد تومان تجهیزات برای کارگاه‌های آموزشی خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از خریداری ۹ میلیارد تومان تجهیزات برای کارگاه‌های آموزشی استان خبر داد .

کامرانی فرد گفت: هفته ملی مهارت از ۳۱ تیرماه تا ۶ مردادماه نامگذاری شده که هر ساله گرامی داشته می‌شود.

او افزود: آموزش فنی و حرفه‌ای در استان از سال ۶۰ راه‌اندازی شد و تاکنون ۱۹ مرکز آموزشی در استان در قالب ۱۰۰ کارگاه و ۵۵۰ رشته آموزشی وجود دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه وجود ۶ هزار استاندارد آموزشی یکی از مزیت‌های ما است که کد بین‌المللی خود را دریافت کرده است اظهار کرد: منابع انسانی توانمند و کارگاه‌های آموزشی مجهز و گواهینامه‌های معتبر مهارتی در استان داریم.

کامرانی‌فرد با اشاره به اینکه هیچ محدودیتی در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نداریم تصریح کرد: ایجاد اشتغال و مهارت‌آفرینی یکی از اهداف مهم فنی و حرفه‌ای استان است.

او ادامه داد: ۲۸۸ آموزشگاه آزاد در کنار مراکز دولتی با مجموع ۲۲۶ رشته آموزشی همکاری می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: مراکز مدیریت مهارت آموزی و مدیریت شغلی دانش‌آموزان بررسی شده و فضای آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و مهارت‌های آموزشی ارائه می‌شود.

کامرانی‌فرد اظهار کرد: آموزش فنی و حرفه‌ای در پادگان‌ها حضور موثری داشته و هر سربازی قبل از خروج از پادگان می‌تواند یک گواهینامه معتبر فنی و حرفه‌ای داشته باشد.

او اظهار کرد: در ندامتگاه‌ها هم فنی و حرفه‌ای حضور داشته و اجرای آموزش را دنبال می‌کنیم؛ یکی از روش‌های آموزش مراکز محیط کار واقعی است و هر واحد صنعتی و صنوف در شهر که تمایل دارند به عنوان آموزش دهنده در کنار فنی و حرفه‌ای باشند به آن‌ها مجوز داده شده و مزیت آن نیز برای واحد صنفی این است که حدود ۱۸ ماه بدون قوانین کار فرد برای واحد صنفی کار کند و دستمزد برای مهارت آموز توافقی است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به طرح‌های مهارت افزایی ترکیبی دانشجویان و مهارت‌افزایی دانش‌آموختگان گفت: در طرح مهارت‌افزایی ترکیبی دانشجویان نیز دنبال ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری دانشجویان هستیم تا اشتغال دانشجویان را با ۵۴۰ ساعت آموزشی تامین کنیم.

کامرانی‌فرد با بیان اینکه طرح مهارت افزایی دانش‌آموختگان در حوزه دانش بنیان انجام می‌شود بیان کرد: یک نفر به نمایندگی از خراسان جنوبی در رشته مکاتونیک در مسابقات بین‌المللی مهارت‌افزایی که در کشور کره جنوبی برگزار می‌شود شرکت خواهد کرد.

او عنوان کرد: از ابتدای امسال دو مرکز مدیریتی و مشاوره شغلی در استان ایجاد و دو مرکز دیگر در آینده راه‌اندازی خواهد شد و بیش از ۹ میلیارد تومان تجهیزات خریداری و در کارگاه‌ها مستقر شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه دپارتمان ملی گوهرتراشی در فردوس وجود دارد افزود: دپارتمان ملی معدن در نهبندان در حال تجهیز بوده و دپارتمان تایر در شرکت کویرتایر بیرجند در حال انجام و به‌روزرسانی است.

کامرانی‌فرد با بیان اینکه بیش از ۱۸۰ محیط کار واقعی مجوز داده شده است گفت: دپارتمان ماشین‌های کشاورزی در شهرستان بشرویه پیشنهاد شده که مستقر شود.

او تصریح کرد: در حوزه مهارت‌آموزی آمادگی به‌کارگیری کسانی که گواهینامه مهارت دارند وجود دارد و حدود ۶۵ درصد در خروجی دوره‌های آموزشی اشتغال آفرینی داریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.