ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا برای گروه‌های پرخطر/ افراد دارای علائم یک هفته در خانه بمانند

معاون وزارت بهداشت گفت: افرادی که مستعد ابتلا به آنفلوانزا هستند باید واکسن دریافت کنند.

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از ۲ هفته گذشته به تدریج تعداد بیماران مبتلا به آنفلوانزا افزایش یافته است. هفته قبل ۳۰ هزار نفر به صورت سرپایی در بیمارستان مداوا شدند که در پی آن حدود ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ نفر نیز در بخش  بستری شده اند.

به گفته وی میزان مراجعه به بیمارستان در زمینه بیماری آنفلوانزا نسبت به ۲ هفته قبل حدود ۵۰ درصد افزایش داشته است.

او ادامه داد: وضعیت کشور از نظر همه گیری بیماری کرونا نگران کننده نیست. زنان باردار، بیماران قلبی، کلیوی و زمینه ای که نقص ایمنی دارند و سالمندان مستعد ابتلا به بیماری آنفلوآنزا هستند و باید واکسن را دریافت کنند. بیماری آنفلوانزا قدیمی است و واکسن ها موثر هستند؛ اما ضرورتی ندارد تمام افراد واکسن را تزریق  کنند. در هفته گذشته ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا در کشور توزیع شده است.

به گفته وی در حال حاضر بیماری آنفلوانزا که در کشور شیوع  پیدا کرده، همان سویه قدیمی است. در ۲ سال گذشته به دلیل شیوع   ویروس کرونا مردم ماسک زده و به خاطر محدودیت ها، ویروس زیاد نمود پیدا نکرد؛ اما امسال با کاهش رعایت شیوه نامه ها مانند زدن ماسک خودش را نشان داده است.

او افزود: افراد مبتلا به آنفلوانزا باید پنج تا یک هفته استراحت کنند. حتما ماسک بزنند و فاصله گذاری اجتماعی را به همراه شستن دست و خودمراقبتی رعایت کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر روزانه کمتر از هزار دوز واکسن کرونا تزریق می شود.  توصیه می شود افرادی که شش ماه از تزریق نوبت قبلی واکسنشان گذشته است، برای تزریق دوز یادآور  اقدام کنند. پیش بینی رفتار بیماری کرونا سخت است. کرونا به تدریج مانند آنفلوانزا خواهد شد که سالیانه باید یک بار واکسن بزنیم؛ اما معمولا بیماری های ویروسی این گونه هستند که از حالت پاندمی خارج می شوند و به صورت محلی ، کشوری و منطقه ای در می آیند.

او گفت: کادر درمان جانانه با کرونا مقابله کرده اند. باید مطالبات کادر درمان پرداخت و جذب آن ها انجام شود که این کار در شرف انجام است و معتقدم که زیر ساخت ها را باید حفظ کنیم.

او گفت: در حال حاضر سالیانه ۲۲۰۰ پزشک متخصص در کشور فارغ التحصیل می شوند که برای پوشش خوب در کشور نیازمند ۳۵۰۰ فارغ التحصیل پزشک متخصص هستیم. سالی ۲۰۰۰ پزشک در مناطق مختلف ایران  مشغول به خدمت هستند و مشکلی هم از این نظر نبوده است؛ اما مسئله جدی ماندگاری پزشک به دلیل مسائل مختلف است که بعد از دو سال پزشکان به سمت مناطق برخوردار می روند.

به گفته وی برای حمایت بیشتر، سقف کارانه در مناطق محروم برداشته شده است و تعرفه در بخش دولتی و خصوصی را به هم نزدیک کرده تا انگیزه در بین پزشکان ایجاد شود.

او افزود: تعرفه ها افزایش منطقی پیدا نکرده اند و باید در این زمینه بیمه ها کمک کنند تا این مبلغ را مردم پرداخت نکنند. برای  ماندگاری پزشکان و کادر درمان  باید به بخش خصوصی هم توجه بشود.

او گفت: در حوزه دندان پزشکی در حال حاضر ۲۶۷ خدمت تعریف شده اند که خدمت های اندکی تحت پوشش بیمه هستند. خدمت رسانی در مراکز دولتی باید افزایش پیدا کند. بیشتر خدمات در حال حاضر در بخش خصوصی ارائه می شوند که باید این خدمات نیز در بخش دولتی انجام شوند که  این موضوع نیازمند منابع مالی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
این انفلوانزا همون کروناست دیدن واکسنهای کرونا کارایی نداره اسم بیماری را عوض کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۵ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
باز خوبه کرونا گروه پر خطر رو یادتون داد
تا همین چند وقت اسرار داشتید که هر سرماخوردگی و علائم ، کرونا است مگر اینکه خلافش ثابت بشه اما حالا شد آنفولانزا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۷ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
مسئولییییین لططططفا خووووواهش میکنیمممممم مددددارس رااااا مجازی کنیددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
واکسن آنفولانزا که رسید ما آنفولانزا را گرفته بودیم.دکتر گفت فعلا که مریضید و نباید توی مریضی واکسن بزنید.مگه خوب میشیم.تا یکم بهتر میشیم بچه از مدرسه ویروس جدید میگیره و دوباره مارو هم واگیر میده. با این وضع چطوری واکسن آنفولانزا بزنیم؟؟!! تازه میگن کرونا هم دوباره شیوع پیدا کرده.حالا کرونا هم پشت سرش بگیریم کی سالم باشیم که بتونیم واکسن بزنیم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! قابل توجه مسئولین عزیزتر از جانمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۸ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
همین الان از مطب دکتر اومدم.بچم مریض شده. دارو ندارن توی داروخانه. بچه ها میرن مدرسه و انواع آنفولانزا رو میگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۲ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
واکسن آنفولانزا زدیم اما مریض شدیم
دکتر گفته چون امسال واکسن آنفولانزا دیر رسیده و آنفولانزا هم بخاطر بازگشایی مدارس زودتر شیوع پیدا کرده برای همین واکسن هنوز در بدنمان پادتن کافی نساخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
Yjc تو را به خدا صدای مارو به وزیر آموزش و پرورش برسان که مدارس را مجازی کنه. دست ما به جایی بند نیست.صدامون رو چطوری به گوش مسئولین برسانیم. در عرض یکماه بچه ام دوبار مریض شده.دکتر گفته از مدرسه واگیر میگیره. الان که دارو هم پیدا نمیشه.بیچاره میشیم تا یک سرم و آمپول پیدا کنیم.yjc جان عزیزانت صدای ما را به گوش مسئولین برسان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
اب اشامیدنی اکثر شهرها وروستاها چرا موقع باز کردن شیر اب رنگ اب مانند شیر و دوغ است ایا ابها دست کاری میشوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
چرا فقط تو ایران تاکید میشه دوز یادآور ؟؟؟؟ هیچ جای دنیا کرونا نیس فقط ایران واکسنها باد کردن رو دستون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
سه تاواکسن زدم یاداورشم زدم بازم لازمه واکسن بزنم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
عزیز جان این واکسن انفولانزا میگه نه کرونا انفولانزا سالی یکی میزنی کافیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۰ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
واکسن آنفولانزا باید زد باواکسن کرونا فرق میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
ضرورت ارائه آمار عوارض انواع واکسنها.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
واکسن تون دیگه کاربرد نداره!؟؟
آخرین اخبار