تشدید نظارت‌ بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی آذربایجان غربی

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: در آستانه شب یلدا نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان تشدید می شود.

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان در روز‌های منتهی به پایان آذر ماه و شب یلدا خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در روز‌های منتهی به پایان آذر ماه، با استفاده از ظرفیت تمامی کارکنان دامپزشکی استان نسبت به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از تاریخ ۲۶ تا روز ۲ دی اقدام خواهد شد.

سید امید خلیل زاده اظهارکرد: در طول مدت این طرح رستوران‌ها، سردخانه‌ها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی، قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز تهیه غذای آماده به صورت سرزده مورد بازدید و بازرسی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در طول اجرای طرح در تمامی کشتارگاه‌های دام و طیور، همکاران بخش دولتی از قبل تا پس از کشتار، حضور داشته و نسبت به اعمال نظارت‌های بهداشتی اقدام خواهند کرد.

خلیل زاده از شهروندان و هم استانی‌های عزیز خواست هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته و فرآورده خامی دامی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایند و از خرید هر گونه فرآورده خام دامی از دوره گرد‌ها و مراکز غیر مجاز خودداری و تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.