بررسی کلیات مصوبات پیشنهادی دور دوم سفر رئیس جمهور به هرمزگان

با حضور استاندار هرمزگان کلیات مصوبات پیشنهادی دور دوم سفر ریاست جمهوری به هرمزگان در بخش‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با دستور کار بررسی مصوبات پیشنهادی دور دوم سفر رئیس جمهور به استان گفت: برآیند مصوبات سفر ریاست جمهوری باید به حل موضوعات اساسی کشور و استان منجر شود. 

او با بیان اینکه بخش عمده‌ای از گردشگران ورودی به استان از طریق ناوگان هوایی وارد می‌شوند، گفت: ما باید با توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای با توجه به اینکه آزاد راه تهران- شمال و شیراز - اصفهان وارد مدار شده است در تکمیل این کرویدر‌ها کانون‌های اصلی جمعیتی را به هرمزگان متصل کنیم تا درصد گردشگرپذیری استان افزایش یابد.

استاندار هرمزگان، با اشاره به چالش‌های پیشروی استان در حوزه تامین آب، افزود: باید از ظرفیت مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری برای بستن پرونده تامین آب روستا‌ها و اتمام روستا‌های فاقد منبع آب استفاده کرد.

او گفت: لازم است مشوق‌هایی برای استفاده از پساب حاصل از آب‌شیرین‌کن‌های استان نیز در نظر گرفته شود تا با جلوگیری از تبعات زیست محیطی این امر ارزش افزوده و تولیدات جدیدی نیز به دست آید.

دوستی، با اشاره به برداشت‌هایی که از آب دریا در هرمزگان برای شیرین‌سازی و انتقال آب می‌شود، گفت: لازم است مصوبه‌ای برای دریافت عوارض از آب‌های برداشتی از استان نیز تعریف و در اختیار استان برای جلوگیری از تبعات زیست محیطی برداشت‌ها قرار گیرد.

استاندار هرمزگان در بررسی طرح‌های پیشنهادی حوزه آموزش و پرورش گفت: لازم است تمهیداتی برای احداث مدارس ویژه جهت کودکان اوتیسم و کودکان دارای معلولیت نیز دیده شود ضمن اینکه تلاش شده برای هزینه ایاب و ذهاب این دانش آموزان نیز منابعی تخصیص پیدا کند.

وی با تاکید بر لزوم احیای بافت‌های تاریخی بندرعباس و جزایر، افزود: در این حوزه باید منابع دولتی را تبدیل به اهرمی برای مشارکت شهرداری و مردم کنیم و بافت زیبایی، چون یورو را احیا کنیم، ضمن اینکه لازم است طرح ویژه‌ای برای ساماندهی و زیباسازی خوریات بندرعباس نیز اجرا شود.

دوستی افزود: نظرات فرمانداران نیز در پیشنهادات سفر ریاست جمهوری باید گرفته شود ضمن اینکه مصوبات فرهنگی و اجتماعی را نیز باید با اهالی فرهنگ تدوین کرد.

او گفت: نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری نیز باید در مصوبات دیده شود و برای آن برنامه‌ریزی شود.

استاندار هرمزگان، لایروبی بنادر، ساخت شناور، توسعه کشاورزی و احداث پایانه‌های صادراتی کشاورزی و ترانزیت را جزو مسائل اصلی استان دانست و گفت: اگر بتوانیم تولید محصولات پلیمری را در استان فعال کنیم با توجه به اینکه صنعت فولاد نیز در استان فعال است به ارزش افزوده بالایی دست خواهیم یافت و اساسا مالک دو زنجیره فلزات و پلیمر‌ها قادر بر طیف وسیعی از محصولات و برنده آینده توسعه صنعتی خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.