بحران بدهی کشورهای منطقه یورو این منطقه را تا خرخره گرفتار کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه یورونیوز، "روبرت هالور" کارشناس بازار بورس می گوید: ما هنوز هم درکوران بحران بدهی های اروپا هستیم و قطعا همان مشکلاتی که سال 2011 میلادی داشتیم را امسال هم خواهیم داشت. به نظر من سیاستگذاران در این سال باید مسئولیت خود را انجام دهند. بانک مرکزی اروپا هم همچنان در راس این سیاستگذاری است.

سال گذشته رشد اقتصادی آلمان اندکی سير نزولی اقتصاد حوزه يورو را بهبود بخشيد، ولی به نظر ميرسد که در سال جاری، اقتصاد منطقه همچنان به سير نزولی خود ادامه خواهد داد.

شاخص "خريد مديران" که نمودار معتبری از وضع اقتصادی حوزه يورو است، در ماه دسامبر اندکی نسبت به ماه پيش خود افزايش يافت، و از ۴۷ واحد به ۴۸ و سه دهم واحد رسيد. ولی اين شاخص چهار ماه است به سطح ۵۰ که پائين ترين نمودار برای رشد اقتصاديست، نرسيده است.

"راب دابسون" اقتصاددان موسسه پژوهشی مارکت گفت تا زمانيکه مشکل بدهی اروپا که باعث کندی رشد اقتصاد جهانی نيز شده، حل و فصل نشود، اقتصاد حوزه يورو قدرت رقابتی خود را باز نخواهد يافت و به سير نزولی خود ادامه خواهد داد.

در يونان نيز، نخست وزير، با رهبران اتحاديه های کارگری به توافق نرسيد. لوکاس پاپاديموس، نخست وزير يونان، در ديدار روز چهارشنبه خود با روسای فدراسيونها و اتحاديه های کارگری اين کشور که با حضور وزير کار برگزار شد، موفق نشد آنها را متقاعد سازد تا در بخش خصوصی، حداقل دستمزد و برخی از مزايای کارگران را کاهش دهند. اگرچه برنامه صرفه جويی دولت، از جمله افزايش ماليات و کاهش درآمد کارمندان دولت و بازنشستگان، از ميزان مصرف مردم کاسته، که اين امر آسيب های عمده ای به بخش خصوصی وارد آورده و باعث بستن شدن بسياری از مشاغل شده است، اما تا بحال برنامه های صرفه جويی هيچ گونه اقدام مستقيمی در مورد بخش خصوصی، بعمل نياورده است. اقدام روز چهارشنبه نخست وزير يونان برای اولين بار و در راستای شرايط جديد وام دهندگان بين المللی صورت گرفت که خواستار افزايش توان رقابتی يونان از طريق کاهش دستمزدها در بخش خصوصی هستند./ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار