لرستان/

11 محصول كشاورزي استان، سالم و ارگانیکی تولید می شوند

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی لرستان گفت: لرستان درتدوین 14 استاندارد ملی مشارکت داشته است.

واعظی پور در گفتگو با

خبرنگار باشگا

ه   افزود: لرستان در تدوین 14 استاندارد ملی مشارکت داشته و تا پایان بهمن ماه نیز چهار استاندارد شماره ملی می گیرند.

وی افزود: در تدوین استاندارد ملی، سال گذشته لرستان در رتبه 16 قرار داشت، اما در سال 90 به رتبه 11 ارتقاء یافته است.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی لرستان بيان داشت: در حال حاضر حوزه صنایع غذایی در استان به طور کامل تحت کنترل است و در این خصوص هیچ اغماضی صورت نمی گیرد.

واعظی پور ادامه داد: در حال حاضر بنا بر آزمایشات صورت گرفته در استان میوه ها و سبزی هایی شامل سیب، زردآلو، انگور، گشنیز، جعفری، شوید، تره، ترخون، تربچه، نعنا و پیازچه از لحاظ باقیمانده سموم و کود محصولات سالم و ارگانیکی هستند.

وی با اشاره به اینکه رتبه صدور پروانه در لرستان سال گذشته 10 بوده است،خاطر نشان كرد:رتبه لرستان امسال به رتبه شش ارتقاء یافته است./س


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.