عضو اتحادیه کش بافان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

کالاهای مصرفی بیشترین اقلام وارداتی در مناطق آزاد / کارخانه‎های نساجی نیازمند مواد اولیه هستند

عباس زاده گفت: پیشنهادی به کارگروه نظارت بر واردات داده ایم که در مناطق آزاد به جای کالای مصرفی مواد اولیه وارد کنیم.

ویژه عید///۱۴۰ میلیون دلار واردات در مناطق آزاد به مواد اولیه اختصاص داده شودمحمد عباس زاده، عضو انجمن اتحادیه کش بافان در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  تاثیر واردات بر بازار نساجی کشور گفت: تولیدات نساجی کشور با واردات عجین شده  و  حدود ۶۰ درصد از توان تولید نخ، پنبه و پلی استر و ... با واردات مواد اولیه ممکن است.

عضو انجمن اتحادیه کش بافان ادامه داد: در حالی اجازه واردات ۱۴۰ میلیون دلار کالای گروه چهارم به مناطق آزاد داده شده است که بسیاری از این اقلام وارداتی، مواد اولیه نیستند.

وی افزود: در کارگروه نظارت بر واردات و کمیته تنظیم مقررات و حمایت از کالای ایرانی که با حضور وزیر صمت و بخش خصوصی برگزار می‌شود پیشنهاد واردات مواد اولیه از منطقه آزاد را ارائه داده ایم که به جای کالای مصرفی مواد اولیه را وارد کنیم چرا که واردات مواد اولیه از مناطق آزاد فرصتی طلایی است تا بتوانیم مشکل اصلی مواد اولیه واحد های تولیدی را رفع کنیم.


بیشتر بخوانید: ۶۰۰ هزار دلار کالا از منطقه آزاد چابهار صادر شد


عباس زاده تاکید کرد: کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی تنها با مشکل مواد اولیه مواجه هستند، اگر واردات مواد اولیه بر اساس فشار‌های اقتصادی و تحریم‌ها کاهش پیدا نمی‌کرد تولید کنندگان با نوسانات ارزی تا حدودی مقابله می کردند.

وی ادامه داد:  تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا منجر شده است تا بسیاری از کشور‌های طرف معامله با ایران از فروش مواد اولیه امتناع کنند، البته در ۲ ماه اخیر با رایزنی‌های وزارت اقتصاد و صمت شرایط رو به بهبود است و کارگاه‌ها به فکر استفاده بیشتر از ظرفیت داخلی خود هستند.

عضو اتحادیه کش باف گفت:کارخانه‌ها و کارگاه‌ها با نیمی از نیروی انسانی و تجهیزات خود در حال فعالیت هستند چرا که توان مالی کافی  برای اداره انبوهی از نیرو‌ی انسانی را ندارند، با تسهیل در تامین مواد اولیه  و  تک نرخی شدن دلار  قطعا می‌توانیم با برنامه ریزی‌های بلند مدت به افزایش توان اقتصادی خود بپردازیم.

عباس زاده بیان کرد: معتقدم برای اینکه تولیدات کشور با سرعت بیشتری صورت گیرد باید گمرکات، بانک‌ها و کارخانجات انصاف را سرلوحه کار خود قرار دهند، متاسفانه برخی کارخانجات با کم فروشی و انبار اقلام خریداری شده  به افزایش قیمت‌ها در کشور دامن می زنند.

انتهای پیام/

معضل اصلی کارخانجات تهیه مواد اولیه است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار