جوابیه بیمارستان میلاد درخصوص گزارش «برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد» + توضیحات

بیمارستان میلاد برای گزارش باشگاه خبرنگاران جوان با عنوان «برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد» جوابیه‌ای ارسال کرد.

جوابیه بیمارستان میلاد درخصوص گزارش «برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد» + توضیحاتبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی رحیمی راد مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمارستان میلاد در خصوص گزارش باشگاه خبرنگاران جوان با عنوان "برخورد عجیب پذیرش بیمارستان میلاد با بیماری که کنترل ادرار ندارد" توضیحاتی را به شرح ذیل ارائه داده است.

۱. همراه بیمار مورد اشاره طبیعتا می‌دانست که باتوجه به توضیحاتی که خودش به خبرنگار آن رسانه محترم داده، باید به قسمت اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کرده است، در صورتی که وی بیمار خود را به سمت درمانگاه‌ها برده که بدون نوبت قبلی، بیماری مورد ویزیت قرار نمی‌گیرد.

۲. طبق متن منتشره حتی اگر پذیرش بیمار محترم هم انجام می‌شد، باز بیمار حالت بی اختیاری ادرار داشت و پذیرش بیمار تأثیری در این حالت و خیس شدن شلوار بیمار نداشته است.

۳. در بخشی از اظهارت همراه بیمار آمده است که آن‌ها حتی قبول نکردند که پدربزرگم لباس خود را تعویض کند، که باید پرسید کدام شخص این گفته را می‌پذیرد که برای تعویض لباس بیماری که بی اختیاری ادرار داشته باشد باید از کسی اجازه گرفت تا لباس بیمار محترم را تعویض کرد.

۴. زمان پذیرش شیفت عصر درمانگاه‌های بیمارستان میلاد از ساعت ۱۲ ظهر است و اعلام تعطیلی واحد پذیرش در ساعت ناهار و نماز صحت ندارد، هرچند که تعداد باجه‌های پذیرش در این زمان به نصف تقلیل یابد.

۵. لازم به ذکر است اورژانس بیمارستان میلاد به صورت ۲۴ ساعته با حداکثر توان در حال رسیدگی و ارائه خدمت به بیماران اورژانسی است. نحوه پذیرش بیماران در درمانگاه از روش‌های اخذ نوبت به صورت تلفنی، اینترنتی، نامه ارجاع از مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی استان تهران جهت بیماران تهرانی و معرفی نامه ارجاع از ستاد توزیع بیماران تأمین اجتماعی جهت بیماران شهرستانی است.

در این خصوص باشگاه خبرنگاران جوان توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی به شرح ذیل ارائه می کند.

در مورد بند اول باید گفت که مسئولان بیمارستان به همراه بیمار مورد اشاره اعلام کرده بودند که تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار مورد اورژانسی نیست و باید به درمانگاه مراجعه کنند. در گزارش فوق نیز از قول همراه بیمار ذکر شده است که "هنگامی که با صف طولانی پذیرش مواجه شدیم به مسئول پذیرش بیمارستان اعلام کردم که پدر بزرگم به علت بیماری تکرر و بی اختیاری ادرار، قادر به ایستادن در صف پذیرش نیست" و "درخواست کردم پذیرش پدربزرگم خارج از نوبت انجام شود که مسئول پذیرش اعلام کرد: " قادر به انجام چنین درخواستی نیست و ثبت پذیرش باید به نوبت انجام شود" و این در حالی است که به همراه بیمار گفته شده است که پدربزرگ او بیمار اورژانسی نیست و پذیرش نشده است.

در خصوص بند دوم باید گفت که هرچند پذیرش نشدن بیمار تأثیری در حالت وی نداشته است، اما اگر زودتر پذیرش می‌شد، از بروز وضعیت نامناسب بیمار (خیس شدن شلوار بیمار) جلوگیری می‌شد. حال که این شرایط برای بیمار پیش آمده بود،  حداقل باید پذیرش بیمار را قبول می‌کردند تا وی را از این وضعیت نجات دهند تا اینگونه در مقابل حاضران در محل قرار نگیرد. طبیعی است که پذیرش بسیاری از بیماران دارای وضعیت وخیم نیز تغییری در حالت آنها ایجاد نخواهد کرد اما وظیفه بیمارستان پذیرش و رسیدگی به بیماران است حتی اگر تغییری در حالت آنها ایجاد نشود.

در خصوص بند  سوم این جوابیه باید گفت اظهارات بیمار در گزارش مبنی بر اینکه " آن‌ها حتی قبول نکردند که پدربزرگم لباس خود را تعویض کند" باید گفت که منظور از لباس بیمار، لباس بیمارستان بوده است، چرا که او لباسی به همراه نداشت و از پذیرش درمانگاه بیمارستان تقاضای تعویض لباس بیمارستان را کرده بود، اما آن‌ها قبول نکردند.

در خصوص بند چهارم این جوابیه باید گفت که در این گزارش منظور از پذیرش شیفت عصر درمانگاه، بخش پذیرش بیماران ناتوان و کم توان جسمی و سالمندان مد نظر بوده است که حضور نداشتند.

در خصوص بند پنجم این جوابیه نیز باید گفت که نحوه پذیرش بیماران به وسیله‌ روش‌های ذکر شده در این جوابیه صورت می‌گیرد، اما باید به این نوع خاص از بیماران هم توجه کرد، چرا که دسترسی به اینترنت نداشتند و تلفن‌های پذیرش هم دائما اشغال بوده و همراه بیمار نیز همانگونه که در گزارش قید شده است، از تلاش دو روزه خود برای گرفتن وقت خبر داده که موفق به انجام این امر نشده است. در این خصوص لازم است که نظر مسئولان بیمارستان را به گزارش های منتشر شده در رسانه های دیگر جلب کنیم که نشان می دهد بیماران از نحوه نوبت گیری اینترنتی و تلفنی گلایه های بسیاری دارند که لازم است مسئولان نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا با توجه به نظرات مردمی موجود در انتهای گزارش مذکور که تأیید می‌کند بیمارستان میلاد که یکی از بیمارستان‌های تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی و همه روزه با ازدحام جمعیت بیماران مواجه است، در زمینه پذیرش بیماران و موارد این چنینی مشکلات و مسائلی زیادی دارد، مسئولان مربوطه به این قبیل مشکلات توجه بیشتر کنند و در راستای خدمات رسانی بهتر به بیماران کوشاتر باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها: تامین اجتماعی ، بیمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۱:۰۷ ۱۳ فروردين ۱۳۹۹
من نه نتها بیمارستان میلاد بلکه 760 بیمارستان تامین اجتمایی سوال دارم که اکثر مردم ایران بیمه تامین اجتمایی دارن واین بیمارستانها مال مردم است چرا دراین بیمارستانها جراحیهای جدید کمر را بخش خصوصی تسخیر کرده ودر هیچ بیمارستان تامین اجتمایی و حتی دانشگاهی جراحی لیزر کمرنیست وایا این انصاف است حق بیمه میدهیم ولی باید برای لیزر کمرplddبه بیمارستان خصوصی بریم امیدوارم یک مسعول جواب مرا بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
متاسفانه اکثر بیمارستان های ودرمانگاههای تامین اجتماعی از چنینی مشکلی روبرو هستند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اينهمه صغري كبري چيدن ولي آخرش نگفتن با متخلفين چيكار كردن
Iran (Islamic Republic of)
بروسلی
۲۰:۲۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
بعد از چند روز تازه جوابیه صادر شده است اونم توجیح همیشگی و سیستم طلبکاری؟
متاسفانه مدیران و کارکنان تامین اجتماعی فراموش کرده اند که حقوق بگیر کارگران پرتلاش و مهربان و عاشق وطن هستند و برای پرداخت همین هزینه های بالا سخت تلاش می کنند
متاسفانه عدم یکسان سازی حقوق کارگران با پرسنل شاغل در این مجموعه اگر اجرایی شود این افراد خودشان به درک درستی از مشکلات جامعه کارگری می رسند
چه در بخش نظارت چه درمان چه عملیاتی چه مدیریتی و چه سایر بخش ها
وقتی هر شخصی بر اساس نامه و اتصال به برخی و روابط دیگر در این مجموعه بدون نظارت شدید حضور پیدا کند شان جامعه کارگری لطمه شدیدی دیده و خواهد دید .
قطعا اگر جامعه کارفرمایی به یک حمایت واحد از بخش کارگری برسد قطعا در سالخوردگی همین عزیزان می توانند از همین مجموعه استفاده کنند ولی واقعیت فکری این عزیزان چیز دیگری است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
جالبه این را بدونید چند سال قبل جلد دفترچه بیمه من را مسئول بیمه کند و بهم گفت باید دفترچه را عوض کنی
من ناراحت شدم گفتم پسر جان هنوز یک صفحه از این دفترچه استفاده نشده اگر میخواید عوض هم کنید وقتی دفترچه تمام شد عوض کنید
رفته بود پزونده من را نگاه کرده بود و تبفن کارفرما را در اورده بود و زنگ زده بود بهش که اگر مشکلی با این کارگرت داری بگو تا بیمه اش را قطع کنیم چون خیلی صحبت میکنه و خیلی پررو هست البته کارفرما بنده هم از حجالتش دراومده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
قطعا اگه این فرهنگ نهادینه بشه که وقتی اشتباهی میکنیم بپذیریمش و عذرخواهی کنیم خیلی چیزا درست میشه مشکل اینجاست که همیشه همه تلاشمونو میکنیم که توجیهش کنیم و اصلا هم زیر بار نمیریم که اشتباهی کردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
دقیقا الان شما موافق رسانه اید یا بیمارستان؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
من موافق رسانه ام و منظورم اینه که مسئولین بیمارستان باید قبول میکردن که اشتباه کردن در این صورت امیدی بود دوباره تکرار نشه
نمیدونستم باید خط به خط توضیح بدم شرمنده
Iran (Islamic Republic of)
Azim
۱۲:۴۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
کلا همیشه همین طور بوده که اگه کسی بخاد از بیمارستانی یک انتقاد کنه اونها در هزار بند پاسخ منتقد را میدن..وجالب اینجاست که اصلا زیر بار هم نمیرن یا اگه هم زیر بار برن قول اصلاح میدن که تا امروز هم چیزی به اسم اصلاح هم ازشون ندیدم....
آخرین اخبار