پیش‌بینی تولید بیش از ۶ هزار تن سیر و پیاز در ساری

مدیر جهاد کشاورزی ساری از پیش بینی تولید ۶ هزار و ۹۶۰ تنی سیر و پیاز امسال در ساری خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رضا پورفلاح مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: ۵۲۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی ساری امسال به کشت سیر و پیاز اختصاص یافت و پیش بینی می‌شود ۶ هزار و ۹۶۰ تن سیر و پیاز در ساری تولید شود.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار به زراعت سیر و ۲۲۰ هکتار آن به زراعت پیاز اختصاص دارد، افزود: کشت پیاز از ابتدای بهمن ماه سال گذشته آغاز و پس از طی یک دوره رشد و نمو ۵ تا ۶ ماهه در تیرماه برداشت می‌شود.

پورفلاح گفت: کارشناسان و مروجین در مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌های این شهرستان در کاشت، داشت و برداشت این محصولات،کشاورزان را همراهی می‌کنند و با  توصیه‌های فنی درخصوص تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری‌ها موجب افزایش عملکرد در واحد سطح می‌شوند.

مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به نوسانات قیمت این محصول در بازار، گفت: با ایجاد سیستم‌های اطلاعاتی در فرآیند تولید و توزیع می‌توان ابزار مناسبی را برای پیش بینی و مدیریت درست به دست آورد.

پورفلاح افزود: با دانستن وضعیت تولید در لحظه و پیش‌بینی نسبتا دقیق وضعیت آن در آینده، می‌توان زمان کاهش و یا افزایش عرضه را پیش بینی و با تدابیر مناسب مانند ذخیره سازی یا ایجاد بازار، از نوسانات شدید قیمت جلوگیری کرد.

انتهای پیام/ م

تولید ۶ هزار و ۹۶۰ تنی سیر و پیاز امسال در شهرستان ساری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار