متخصصین چه دروغ‌هایی به شما می‌گویند؟

روزانه با افراد زیادی در ارتباطیم که باید حرف‌های آن‌ها را باور کنیم، اما آن‌ها به دلایل مختلفی، چون بی اطلاعی یا دریافت پول بیشتر، به ما دروغ می‌گویند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  ما در طول روز با افراد زیادی در تماس هستیم، از مکانیک گرفته تا مربی ورزش و متخصص سلامتی و... واقعیت این است که ما باید حرف‌های آن‌ها را باور کنیم، اما آن‌ها به دلایل مختلفی،  چون بی اطلاعی یا دریافت پول بیشتر، به ما دروغ می‌گویند. اگر دوست دارید با دروغ‌هایی که متخصصین به ما می‌گویند آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه مان باشید.

متخصصین چه دروغ‌هایی به شما می‌گویند؟


بیشتربخوانید : حقایق جالب روانشناسی که هرگز نمی‌دانستید!


مربی ورزش

آیا به راستی شما می‌توانید در مدت محدودی مانند ۲۱ روز یا یک ماه به وزن دلخواه تان برسید و چربی‌هایی که در طول چند سال در شکم تان جمع شده را آب کنید؟ در واقع مربیان ورزش معمولا با این حرف شان می‌خواهند شما را به شروع ورزش تشویق کنند، اما همین که پس از مدت کوتاهی به هدف تان نرسیدید، شما را وادار می‌کنند تا با خرید برنامه‌های ورزشی گوناگون به تلاش تان ادامه دهید.

در واقع حرف‌های شیرینی که او در اولین جلسه به شما می‌زند، تنها در شما انگیزه ایجاد می‌کند، و گرنه رسیدن به بدنی ایده آل در مدتی کوتاه، غیر واقعی و دست نیافتنی ست. این روش برای مربیان رشته‌های خاصی، چون بدنسازی که نیاز به آموزش دارد، منافع بیشتری به همراه دارد. از آنجا که چنین ورزش‌هایی بدون مربی به بدن آسیب می‌رساند، ورزشکار مجبور است برای دوره‌های بعدی نیز ثبت نام کند.

دلال معاملات ملکی

دلالان معاملات ملکی، تا قبل از بستن قرارداد، قول هر کاری را که بگویید به شما می‌دهند. به عنوان مثال اگر خانه نیاز به تعمیر داشته باشد، به شما قول می‌دهد که رضایت صاحب خانه را برای پرداخت تعمیرات می‌گیرد، اما پس از این که معامله به اتمام رسید، نه تنها به قول‌های خود وفادار نخواهند بود، بلکه حتی دیگر جواب شما را هم نمی‌دهد؛ بنابراین بهتر است که خیلی به حرف دلالان گوش نکنید و اگر می‌خواهید در مورد موضوعی مطمئن شوید، به طور مستقیم با خود فروشنده در تماس باشید.

وکیل

دروغ: تو پرونده قوی‌ای داری، ما در دادگاه برنده می‌شویم.

وکلا برای جذب مشتری، معمولا نکات منفی پرونده موکل هایشان را نادیده می‌گیرند. آن‌ها قبل از بستن قرارداد موکل را متقاعد می‌کنند که پرونده آن‌ها در دادگاه برنده خواهد بود، اما پس از عقد قرارداد، تازه مشکلات پرونده یکی پس از دیگری آغاز می‌شود؛ بنابراین خیلی به توضیحات افراطی که وکلا از پرونده شما می‌کنند، اکتفا نکنید. سعی کنید واقع بین باشید و به موانعی که بر سر راهتان قرار دارد نیز بیاندیشید. در این صورت، حتی اگر پرونده شما در دادگاه برنده نشد، ناامید نخواهید شد.

مکانیک

دروغ: رانندگی با این ماشین خطرناک است

زمانی که ماشین شما دچار مشکل می‌شود و آن را به اولین تعمیرگاهی که سر راهتان است می‌رسانید، معمولا اکثر تعمیرگاه‌ها به شما می‌گویند که ماشین تان داغون و رانندگی با آن خطرناک است. از آنجا که شما هم دوست ندارید وسط راه بمانید و از طرفی جان تان را به سادگی از دست بدهید، ماشین تان را به دست همان تعمیرگاه می‌سپارید تا مشکل اش را برطرف کند.

شما از ماشین چیزی سر در نمی‌آورید، بنابراین هر قیمتی که او به شما بگوید، باید پرداخت کنید. در این شرایط بهتر است که گول حرف‌های مکانیک‌ها را نخورید و قبل از گذاشتن ماشین تان در تعمیرگاه، آن را به چندین نفر نشان دهید و قیمت بگیرید.

مشاور سلامت

دروغ: با دنبال کردن این رژیم، از اندامت راضی می‌شوی

اندام متناسب به هر فردی اعتماد به نفس و عزت نفس می‌دهد. زمانی که شما نزد مشاور سلامت می‌روید، او به شما برنامه‌ای می‌دهد و از شما می‌خواهد که آن را رعایت کنید. حتی اگر شما تمام آن‌ها را مو به مو رعایت کنید، اما به هدف تان نرسید، مشاور به شما می‌گوید که مشکل از خود شماست و رژیم را به درستی رعایت نکرده اید. در این زمان شما نیز به خودتان شک می‌کنید، در حالی که قصور از مشاورتان بوده است. نتیجه آن این است که شما نه تنها خوشحال نمی‌شوید بلکه مدام هم خودتان را سرزنش می‌کنید.

مشاور شغلی

دروغ: ما راه و چاه کار شما را می‌دانیم

ممکن است که مشاور شغلی صنعت شما را بشناسد، رقبای شما را شناسایی کند و چالش‌هایی که بر سر راهتان است را بداند، اما هنوز دانش لازم را برای مشاوره دادن به شما ندارد. از آنجا که این مشاوران به صورت ساعتی حقوق می‌گیرند، تا به خود بیایید و پیشنهاد‌های موثر را برای پیشرفت کاری خود از او بگیرید، می‌بینید که هزینه زیادی را برای او پرداخت کرده اید بدون این که تغییری اساسی در سیستم تان ایجاد شود. در واقع یک مشاور زمانی را نیاز دارد تا با جزییات کاری شما آشنا شود، بنابراین اگر در همان ابتدا ادعا کرد که همه چیز را می‌داند و می‌تواند در کمترین زمان ممکن بیشتری تاثیر را بگذارد، بدانید که دروغی بیش نبوده است.

سرپرست

دروغ: نظر خوبی ست، آن را به مدیران ارشد انتقال می‌دهم

معمولا در هر حرفه‌ای یک سرپرست وجود دارد که کارمندان یا اعضای گروه نظرات شان را با او در میان می‌گذارند. او نیز موظف است که آن‌ها را به بالا سری‌ها منتقل کند، اما در واقعیت اینگونه نیست. در واقع اگر نظر شما مورد قبول او نباشد، آن‌ها را منتقل نمی‌کند، اگر هم خوب و خاص باشد، معمولا آن را به اسم خود به ثبت می‌رساند. از آنجا که نظرات شما از طریق سرپرست به اتاق جلسه منتقل نمی‌شود، بهتر است که آن را رو در رو یا از طریق ایمیل با مدیرتان در میان بگذارید.

متخصصین سلامت

دروغ: بی خوابی شما از استرس است

اگر شما به دلیل بی خوابی نزد متخصص بروید، اولین علتی که او برایتان رو می‌کند، استرس است. اگر چه استرس می‌تواند دلیل مهمی برای بی خوابی باشد، اما همیشه تنها دلیل نیست. بی خوابی شما می‌تواند تحت تاثیر عوامل دیگری مانند محیط اطراف باشد. به عنوان مثال به نور اتاق تان دقت کنید. شاید نور آبی چراغ خواب یا نور نارنجی آداپتور‌ها مانع خواب شما شوند. حتی کثیفی اتاق هم می‌تواند روی خواب تان تاثیر منفی بگذارد.

محیط کثیف و بهم ریخته شما را عصبی می‌کند که به تبع روی خواب تان نیز تاثیرگذار است. به بالش و پتوی خود دقت کنید. حتی جنس این وسایل هم می‌تواند منجر به بی خوابی شود؛ بنابراین ذهن تان را تنها درگیر استرس نکنید و به دیگر عوامل نیز دقت کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

دروغ‌هایی که متخصصین به شما می‌گویند

برچسب ها: خواندنی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۸:۴۵ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
با سلام
مطلب مفیدی بود. اما اگر اینطوری باشه که نباید به حرف هیچ کسی در جامعه اعتماد کرد.مثل معلم،پزشک، کارشناس هواشناسی و ... .