تدریس۸۲۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه فرهنگیان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان از تدریس۸۲۰ عضو هیئت علمی در این واحد آموزشی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طاهر روشن دل معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در حال حاضر ۸۲۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه فرهنگیان مشغول تدریس هستند.

وی اضافه کرد: نسبت استاد به دانشجو یک به ۵۷ است در حالی که این رقم در برنامه ششم توسعه باید یک به ۲۶ باشد.

روشن دل ادامه داد: در سال‌های گذشته نسبت به تربیت معلمان حرفه‌ای غفلت شده و این بی توجهی باعث ایجاد مشکلات جدی در سال‌های پیش رو  خواهد شد.

وی اضافه کرد: بر همین اساس رفع بحران کمبود معلم از سال ۹۶ با جدیت در دست بررسی قرار گرفت و چنانچه در این خصوص همکاری و تعامل در استان‌ها صورت نگیرد بی شک مهار و رفع آن در آینده بسیار سخت‌تر می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان، توجه جدی به نظام آموزش و پرورش را رمز توسعه یافتگی جوامع بیان و اضافه کرد: بی توجهی نسبت به تربیت حرفه‌ای معلم بی شک ما را در تربیت نسل‌های جوان با مشکل مواجه می‌کند.

روشن دل، نقش این دانشگاه را در تربیت معلمان کارآمد بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان مؤثرترین دانشگاه کشور است چراکه محصول این دانشگاه در کشور مشغول خدمت می‌شود و به تربیت فرزندان این مرز و بوم می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: در عین حال دانشگاه فرهنگیان از مظلوم ترین مراکز آموزشی کشور است چرا که به شدت با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه است.

روشن دل در ادامه با اشاره به طرح جامع دانشگاه فرهنگیان از راهکارهای پیش بینی شده برای رفع چالش‌های این دانشگاه، خاطرنشان کرد: هر استانی می‌تواند با تخصیص زمین از اراضی ملی واحدهای و پردیس دانشگاه فرهنگیان استان خود را در یک محل تجمیع کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اعلام آمادگی در خصوص کمک به اجرای طرح جامع دانشگاه فرهنگیان در استان اظهار داشت: زمین موردنیاز برای اجرای این طرح وجود دارد و در قالب تفاهم نامه‌ای در اختیار مسئولان مربوطه قرار داده می‌شود و چنانچه در خصوص تأمین زیرساخت‌های لازم نیز مشکلی وجود داشته باشد در این زمینه هم کمک می‌شود.

اقبال عباسی با اعلام آمادگی برای همکاری در خصوص افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان، از تخصیص اعتبارات استانی برای تعمیر، تجهیز و نوسازی مراکز آموزشی استان خبر داد.

وی تصریح کرد: با ایجاد این زیرساخت‌ها می‌توانیم دو برابر سهم موجود دانشجو جذب کنیم و این مهم نه تنها کمبود نیرو در استان را رفع می‌کند بلکه می‌تواند بعنوان یک حرکت توسعه‌ای الگویی برای سایر استان‌های کشور شود.

انتهای پیام/خ

تخصیص اعتبار برای تعمیر، تجهیز و نوسازی مراکز آموزشی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.