ستاری در ساوه؛

۱۴۰ نوع خدمت به وسیله شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌شود/ حمایت از محصولات شرکت‌های دانش بنیان در اولویت معاونت علمی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: یکی از برنامه‌های مهم معاونت علمی در حوزه مقابله با تحریم‌ها و پیاده سازی محصولات خاص به کمک شرکت‌های دانش بنیان است.

ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه دیدار از واحد‌های تولیدی دانش بنیان ساوه در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت:  یکی از برنامه‌های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه محصولاتی است که به دلیل تحریم تأمین آن‌ها دچار مشکل است و تلاش دارد تولید این محصولات را به شرکت‌های دانش‌بنیان بسپارد.

ستاری با بیان اینکه مقابله با تحریم‌ها با پیاده سازی محصولات خاص به وسیله شرکت‌های دانش بنیان میسر است افزود: حمایت از محصولات شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در زمینه تولید دارو، مواد اولیه، واکسن دامی و انسانی، دارو‌های حوزه دام، طیور و آبزیان از برنامه‌های جدی معاونت علمی است.

او با بیان اینکه ۱۴۰ نوع خدمت به وسیله شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌شود اضافه کرد: یکی از برنامه‌های مهم معاونت علمی در حوزه مقابله با تحریم‌ها و پیاده سازی محصولات خاص به کمک شرکت‌های دانش بنیان است.

عبور از تحریم ها به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان

افزایش سفارش به شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه وضع شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری نسبت به سال ۹۶ از وضعیت مطلوب‌تری برخوردار است، ادامه داد: حجم سفارشی که به شرکت‌های دانش‌بنیان داده می‌شود نسبت به گذشته افزایش یافته است.

او تصریح کرد: هم اکنون ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد که میزان فروش این شرکت‌ها ۹۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

ستاری تاکید کرد: در حال حاضر ۳۰۰ هزار فرصت شغلی به وسیله شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به رشد ۳۰ درصدی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.