تحقق رویای کودکی یک نوجوان + فیلم

نوجوان ۱۶ ساله گلوگاهی موفق به اختراع شبیه ساز رانندگی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمد صالح صیدانلو نوجوان ۱۶ ساله گلوگاهی پس از یک سال تلاش توانست دستگاه شبیه ساز رانندگی را اختراع کند.
 
این نوجوان از کنجکاوی‌های کودکی اش درباره ابزار و وسایل خانه می‌گوید: از ۷ سالگی کنجکاو شدم که ببینم داخل وسایلی که دور و برم است چه می‌گذرد و چه چیزی باعث می شود که به این نحو کار کنند بنابراین هر دستگاهی در دسترس بود باز می‌کردم و قطعه‌های داخلش را می‌دیدم.

مادر محمد صالح می‌گوید: از کودکی شروع کرد به باز کردن وسایل کوچک مثل کنترل تلویزیون و ضبط و هر سال که می‌گذشت دستگاه‌های بیشتری را خراب و درست می‌کرد.

او از شیطنت‌های متفاوت محمد صالح می‌گوید و اینکه مانند کودکان دیگر شلوغ نبود و همیشه سرش به وسیله‌ای برای تخریب و ساخت گرم بود.
 
تحقق رویای کودکی یک نوجوان
 
چند سالی گذشت و حالا آن کودک کنجکاو به یک مخترع نوجوان تبدیل شده است. مخترعی که از نیاز‌های کودکی اش به اختراعات نوجوانی اش رسید.

ساخت شبیه ساز رانندگی به عنوان اولین اختراع

محمد صالح می‌گوید: به رانندگی علاقه زیادی داشتم و تقریبا هر بازی رایانه‌ای که به بازار می‌آمد را خریداری می‌کردم. اما همیشه به این فکر می‌کردم‌ای کاش بجای کار کردن با چند دکمه صفحه کلید می‌توانستم فرمان و دنده ماشین را در دستم بگیرم تا هیجان بیشتری را تجربه کنم.

همین هدف باعث شد این نوجوان در ۱۵ سالگی شروع به طراحی و ساخت یک دستگاه شبیه ساز رانندگی کند. شبیه سازی که به راحتی می‌توان با آن یک رانندگی کامل را تجربه کرد.
 
تحقق رویای کودکی یک نوجوان+فیلم

این دستگاه بدنه‌ای از چوب نراد دارد و به طور کلی از ۲ مجموعه جدا تشکیل شده است. مجموعه فرمان که شامل فرمان، دنده و سیستم صوتی و مجموعه پدال‌ها که شامل پدال گاز و ترمز و کلاژ است و البته اضافه شدن کلاژ به این شبیه ساز باعث شده به نمونه واقعی خود نزدیکتر شود.
 
تحقق رویای کودکی یک نوجوان

کسب مقام طلایی جشنواره ابن سینا

محمد صالح صیدانلو نوجوان مخترع گلوگاهی مرداد ماه امسال در جشنواره ملی ابن سینا موفق به کسب مقام طلایی در دانشگاه تهران شد.

پدر محمد صالح در این باره می‌گوید: پس از اینکه پسرم در این جشنواره مقام نخست را کسب کرد مدیر کارخانه فولاد در شهرستان نکا پیشنهاد ساخت و تولید انبوه این دستگاه را به ما داد و قرار شد به عنوان یک محصول ایرانی ثبت و تولید شود.
 
این دستگاه علاوه بر توانایی همگام سازی با بیش از ۱۰۰ بازی رایانه ای را قابلیت اتصال آن به تلویزیون را هم دارد.
 
تحقق رویای کودکی یک نوجوان

محمد صالح می‌گوید: این شبیه ساز رانندگی برای خودرو‌های سبک طراحی شده و قرار است در آینده شبیه ساز‌هایی برای ماشین‌های سنگین، هواپیما و موتور را هم طراحی کنم.

او افزود: از این شبیه ساز می‌توان در آموزشگاه‌ها برای آموزش رانندگی نیز استفاده کرد و افراد قبل از حضور در ماشین و خیابان، رانندگی را در محیط مجازی تجربه کنند.

مزیت این شبیه ساز نسبت به نمونه خارجی اش

شبیه ساز‌های رانندگی سالهاست در نقاط مختلف جهان در حال ساخت و تولید است و کشور ما هم از وارد کنندگان این محصول به شمار می‌رود. محمد صالح درباره تفاوت شبیه سازی که ساخته با نمونه خارجی اش می‌گوید: این نمونه مزیت‌هایی نسبت به نمونه خارجی دارد از جمله اینکه قیمت آن تقریبا یک دهم نمونه خارجی اش است و همچنین این نمونه دارای کلاژ است که به ماشین‌های مورد استفاده داخل کشورمان شباهت بیشتری دارد.

او افزود: در این نمونه از سیستم بی سیم استفاده می‌شود و می‌توان تا ۱۰ متر را هم کنترل کرد و علاوه بر این سیستم صوتی در مجموعه فرمان نصب شده که همراه با بازی می‌توان هم موسیقی گوش کرد هم صدای بازی را از آن شنید.

این دانش آموز ۱۶ ساله قراره مهرماه امسال به عنوان نماینده کشورمان در مسابقات جهانی علوم و تکنولوژی امارات شرکت کند.
 

گزارش از سارا فرهمندراد
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: صنعت ، اخبار علمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۱۴ مهر ۱۳۹۸
حمایت کنید .
آخرین اخبار