انجام سالانه ۳۰۰ هکتار جنگل کاری در ملایر

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: تا پایان آبانماه امسال ۳۰۰ هکتار جنگل‌کاری مصنوعی در نقاط مختلف این شهر اجرا می‌شود.

انجام سالانه 300هکتار جنگل کار در ملایربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، قدرت اله ولدی معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در بازدید از روند کاشت جنگل دست‌کاشت در ملایر گفت: تا پایان آبانماه امسال۴۰۰ هکتار جنگل‌کاری مصنوعی در نقاط مختلف این شهر اجرا می‌شود که چهار برابر سهمیه تعیین شده در استان است.

او در ادامه افزود:  سالانه ۱۰۵ تا ۳۰۰ هکتار در سه سال آینده جنگل‌کاری مصنوعی در شهرستان ملایر اجرا  می شود.

فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: طرح کاشت جنگل مصنوعی در استان همدان با تدبیر «استاندار همدان آغاز شده که سهم ملایر از ۱۰۰ هکتار به ۴۰۰ هکتار افزایش یافت.

ولدی  با بیان اینکه از تمام ظرفیت‌ها برای کاشت بذر و نهال در کوتاه‌ترین زمان استفاده می‌شود افزود: از این میزان تاکنون بیش از ۳۰۰ هکتار کاشت بذر و نهال به اتمام رسیده است.

او همت و تلاش شبانه‌روزی منابع طبیعی این شهرستان را در کاشت جنگل ستودنی دانست و ادامه داد: بیش از ۱۰۰ هکتار دیگر نیز تا پایان آبان کاشته می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده و برای ساماندهی ورودی‌های شهر ملایر، کاشت جنگل در ورودی و خروجی‌های ملایر از سمت حاجی آباد و حرم آباد، سد کلان و بخش جوکار در حال اجرا است.

او افزود: با کاشت جنگل در ورودی ملایر از سمت دریاچه کوثر، علاوه بر ایجاد راه دسترسی به تپه مجاور، این منطقه از شهر ملایر به یک مکان گردشگری تبدیل می‌شود.

ولدی کاشت جنگل را کاری بسیار ارزشمندی دانست و گفت: اجرای طرح جنگل‌کاری مصنوعی آینده خوبی برای استان و شهرستان دارد که با تاکید استاندار همدان این طرح باید به موقع به اتمام برسد.

فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: در این شهرستان همچنین ۱۲ منطقه برای کاشت جنگل در نظر گرفته شده است که با همکاری و تعامل خوب مدیران دستگاه‌های مرتبط در موعد مقرر به اتمام می‌رسد.

او ادامه داد: طبق پیشنهاد امام جمعه ملایر تپه حاجی آباد به بوستان پیامبر اعظم (ص) و مسیر دُم سیاه به بوستان امام‌حسن مجتبی (ع) نامگذاری می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به مشکل تهیه مواد اولیه برای فعالان صنعت مبل و منبت ملایر، کاشت جنگل مصنوعی را اقدامی مناسب برای حل این مشکل دانست و افزود: تلاش ما بر این است تا با کاشت درختانی از گونه صنوبر و کم آب‌بر، برای تهیه مواد اولیه صنعت مبل و منبت قابل استفاده باشد.

انتهای پیام/د.ا

 ۳۰۰ هکتار جنگل‌کاری در ملایر اجرا می‌شود

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.