دستور ویژه استانی برای تشکیل کمیته پیگیری تاخیر طرح‌های عمرانی آمل

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت:، روند اجرای برخی طرح‌های عمرانی در شهرستان آمل را متناسب ندانست ودستور داد، کمیته‌ای برای پیگیری و بررسی علت تاخیر سریعتر تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مفید غلامی راد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران از طرح‌های عمرانی و نیمه کاره شهرستان آمل از جمله دانشکده دامپزشکی، مدرسه ابن سینا، هنرستان کار و دانش خیرساز صفایی، سالن و دیواره بزرگ سخره نوردی، قطعه پایانی چهارخطه کردن جاده چمستان به آمل، اجرای طرح ساماندهی حاشیه رودخانه هراز بازدید و در جریان روند و علت توقف اجرای برخی از این طرح‌ها قرار گرفت.

او افزود: هرچند پیشرفت اجرای برخی طرح‌های عمرانی آمل خوب بوده، اما برخی دیگر از طرح‌ها مشکلاتی داشته که هرچه زودتر با تشکیل کمیته پیگیری با حضور فرماندار و مسئولان شهرستان و نیز مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استانی مرتبط با پروژه موانع و دلایل تاخیر چند ساله آن‌ها بررسی و تصمیم گیری شود.

حمایت استانی از اجرای طرح ساماندهی وگردشگری رودخانه هراز

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، به اجرای طرح ساماندهی و گردشگری رودخانه هراز به طول حدود ۸ کیلومتر در شهر آمل از سوی شهرداری این شهر اشاره کرد و گفت: شهرداری آمل با تهیه برنامه‌ای جامع و انجام طرح‌های مطالعاتی در راستای ساماندهی بستر و حاشیه و حریم رودخانه و نیز فراهم کردن زمینه‌های طرح‌های گردشگری در حاشیه این رودخانه از سوی سرمایه گذاران را هدفگذاری و اولویت بندی کرده است.

غلامی راد افزود:سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در راستای وظیفه سازمانی که دارد اعتبار‌هایی را برای حمایت از طرح‌های مناسب با ایجاد ساماندهی و طرح‌های گردشگری متناسب با روند پیشرفت طرح‌ها اختصاص خواهد داد.

او در خصوص میزان اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح و کلان شهری در آمل را منوط به ارائه نقشه نهایی شده و برآورد هزینه‌ای از سوی شهرداری آمل اعلام و گفت: البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تلاش خواهد کرد تا از محل طرح‌های مربوط به توسعه ورزش همگانی (جاده سلامت) اعتبار‌های حداقلی را تامین تا این طرح کلان زیربنایی، توسعه و تحول ساز در امر زیباسازی شهری وگ ردشگری در شهر آمل اجرایی شود.

دو طرح کلان شهری برای هر شهر

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، دربخش دیگری با اشاره اینکه در رویکرد جدید و برخلاف سال‌های گذشته امکان تعریف و پیش بینی حداقل ۲ طرح مهم شهری با حمایت این سازمان از گلوگاه تا رامسر به عنوان یک ضرورت به شهرداران اعلام شده است، افزود: تمرکز و هدف از این اقدام پیشبرد طرح‌ها و اجرای آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان وپیشگیری از هدر رفت هزینه‌ها ناشی از طولانی شدن آن‌ها است.

غلامی راد با بیان اینکه حدود ۶۰ طرح مهم عمرانی در حوزه شهری از سوی شهرداری‌های مازندران در این رویکرد جدید در شهر‌های استان درحال اجرا است،گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران امسال حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های شهری به شهرداری‌ها اعتبار اختصاص داده که علاوه بر آن شهرداری‌ها نیز از محل منابع اعتبار‌های خودشان این رقم را تا دو برابر افزایش خواهند داد.

او  افزود: هدف نهایی در این بخش برطرف کردن مسائل و نیاز‌های مهم شهری با اجرای طرح‌های مورد نیاز و جدی شهروندان و کمک به ارتقاء درآمد پایدار شهری و کمک به شهرداری‌ها است.

وجود ۵ هزار طرح عمرانی نیمه کاره درمازندران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در عین حال شمار طرح‌های نیمه کاره در این استان را هم اکنون حدود ۵ هزار طرح اعلام کرد وگفت: این تعداد به غیر از طرح‌های ملی هست که در مناطق مختلف استان در حال اجرا است.

غلامی راد افزود: البته بسیاری از این طرح‌ها ساماندهی و هدفگذاری شده تا تعداد زیادی از آن‌ها حداقل تا پایان دولت فعلی تکمیل وبهره برداری شود.
 
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار