فالکون اسپیس ایکس در جدیدترین ماموریت دچار اختلال شد

با وجود نقض سیستمی در موشک مشهور فالکون ۹، کارشناسان اسپیس ایکس از پرتاب موفقیت آمیز ششمین محموله ماهواره‌های طرح استارلینک به مدار زمین خبر دادند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان شرکت اسپیس ایکس در روز ۱۸ دسامبر سال میلادی جاری از فلوریدا، پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال موفق به پرتاب ۶۰ ماهواره طرح استارلینک به فضا برای ادامه طرح ماهواره‌های فضایی ارائه دهنده اینترنت شدند.

در حین پرتاب ماهواره ها، موشک فضایی فالکون ۹ که تا کنون ۴ بار سابقه ارسال ماهواره‌ها به مدار زمین را با موفقیت داشته است دچار نقص عملکرد و موتور آن دچار مشکل شد.


با وجود نقص عملکرد، کارشناسان اعلام کردند ماهواره‌های فضایی در مدار ویژه خود مستقر شدند و ماموریت با موفقیت به اتمام رسید، هرچند که به دلیل خطای عملکردی، پیشران موشک فالکون که قرار بود برروی پهپاد دریایی فرود آید، نتوانست در موقعیت از پیش تعیین شده قرار گیرد.


بیشتر بخوانید: کرونا؛ ماموریت‌های آژانس فضایی اروپا را به تعویق انداخت


به گفته مدیرعامل اسپیس ایکس، ایلون ماسک، موشک فالکون ۹ در حین پرواز به فضا یکی از موتور‌های خود را از دست داد، اما قادر به حمل سایر مامواره‌ها با کمک از موتور‌های جانبی خود شد.

پرتاب امروز موشک فالکون ۹ که ماهواره‌های طرح استار لینک را به فضا ارسال کرد، ششمین پرتاب ماهواره‌های استارلینک به فضا بوده است.

طبق اعلام اسپیس ایکس اکنون تعداد ماهواره‌های طرح استارلینک در مدار کره زمین به ۳۵۰ ماهواره رسیده است. کارشناسان اسپیس ایکس در نظر دارند در طول سال جاری میلادی پوشش اینترنت فضایی را برای آمریکا و کانادا برقرار کنند.

ایلون ماسک پیش‌تر اعلام کرده بود برای ایجاد پوشش اینترنت در آمریکا و کانادا به حدود ۴۰۰ تا ۸۰۰ ماهواره در مدار کره زمین نیاز است.

کارشناسان اسپیس ایکس اعلام کرده اند درسال‌های آینده حدود ۱۲۰۰۰ ماهواره طرح استارلینک را در مدار کره زمین فعال خواهند کرد که همگی در مدار‌هایی زیر ۶۰۰ کیلومتر درمدار زمین فعال خواهند شد.

این ماهواره‌ها با چشم غیر مسلح از زمین قابل شناسایی هستند و به گفته محققان علوم نجوم، تهدیدی برای مطالعه‌های نجومی درسال‌های آینده به شمار می‌آیند.

منبع:Space
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.