طرز تهیه سرمه چشم خانگی

در گزارش زیر سعی در احیاء روش‌های سنتی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجایی که در گذشته انواع سرمه برای زیبایی بخشیدن بیشتر به ابرو و مژه و با هدف بهره بردن از خواص درمانی که برای پرپشت و تقویت کردن ابرو و مژه بوده، استفاده می‌شده و سرمه‌ها به روش‌های مختلف سنتی تهیه می‌شدند.

ولی امروزه جای خواص درمانی آن را مواد شیمیایی که نه تنها خواص درمانی ندارند بلکه فقط برای زیبایی چشم و ابرو مورد استفاده قرار می‌گیرند را گرفته است، در برخی موارد با توجه به کیفیت نامطلبوشان

باعث ریزش ابرو و مژه نیز می‌شوند. در این مقاله سعی در احیاء روش‌های سنتی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می‌شود.

خواص درمانی
تقویت چشم، ضد التهاب، رفع سوزش و اشک
تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو

روش تهیه سرمه بادام با فندق
برای تهیه سرمه از روش‌های سنتی و با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می‌توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند

روش تهیه سرمه را توضیح دهیم. برای این کار باید مقداری فندق و بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام.

فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز‌ها تولید دوده می‌کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغز‌ها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده‌های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.

روش تهیه سرمه مغز قلم گاو
برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید

و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می‌شود که پس از اتمام کار دوده‌ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می‌کنید منتقل کنید.

نکته‌ی مهم:
به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می‌توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۰۴ خرداد ۱۳۹۹
بله فهمیده میگه روی شعله پخش کن فندق و بادوم رو بذار بعد چون وقتی گذاشتی آتیش میگیره و دود میکنه بالای آن یه سینی نگهدار تا دوده ها به سینی برخورد کنه بعد که کامل سوخت از روی سینی دوده ها رو جمع کن بریز تو سرمه دون میشه سرمه. اوکی شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خدایی خودت فهمیدی چی نوشتی؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۵ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
واضح توضیح دادن