وزير امور خارجه چين اعلام کرد ، پکن موضع بي طرفانه و واقع بينانه اي در قبال مسئله سوريه دارد و از نزديک تحولات اين کشور را دنبال مي کند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين هوا ؛ يانگ جيچي در يک کنفرانس مطبوعاتي مشترک در پايان پنجمين اجلاس در سطح وزيران همايش همکاري چين و کشورهاي عربي گفت : چين  نگران اوضاع سوريه است و تلاش ها براي دستيابي به راه حل سياسي براي اين بحران اکنون در مرحله حساسي قرار گرفته است .

وي گفت : چين از کشتار اخير غيرنظاميان در شهر حوله سوريه بسيار متاسف است و شديدا حملات عليه غيرنظاميان به ويژه زنان و کودکان را محکوم مي کند.
وزير امور خارجه چين در ادامه خواستار انجام تحقيقات کامل و بي طرفانه درباره اين کشتار غيرنظاميان و مجازات عاملان آن شد.

وي ضمن اعلام اين مطلب که کشتار غيرنظاميان در شهر حوله سوريه در واقع بار ديگر ضرورت برقراري آتش بس کامل و پايان يافتن خشونت ها در اين کشور را نشان مي دهد ، خواستار تلاش هاي بيشتر جامعه بين الملل براي اجراي کامل و فوري قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل متحد و طرح صلح شش ماده اي کوفي عنان فرستاده ويژه سازمان ملل متحد و اتحاديه عرب شد.

يانگ جيچي گفت : چين که موضع واقع گرايانه و بي طرفانه اي را در قبال مسئله سوريه دارد ، مي خواهد اصول اساسي روابط بين الملل ، صلح و ثبات در منطقه خاور ميانه و منافع بلند مدت مردم و دولت هاي عربي را حفظ کند.



برچسب ها: چین ، سوریه ، صلح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار