به گزارش سرويس بين الملل
باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني پرس تي وي ؛ روز گذشته کاروان امدادي بين المللي از طريق گذرگاه رفح در مرز مصر وارد غزه شد. اين کاروان آزادي حامل 10 تن دارو و تجهيزات پزشکي است.
رژيم صهيونيستي در سال 2007 ، محاصره غزه را تشديد کرد و اين زماني بود که حماس کنترل اين باريکه را برعهده گرفت. در اين کاروان ، يکصد فعال بين المللي از کشورهاي مختلف جهان حضور داشتند. مقامات فلسطيني از اعضاي اين کاروان بين المللي استقبال کردند. هدف از اين کاروان، اعلام همبستگي با مردم غزه است.
انس التکريتي از فعالان انگليسي و اعضاي اين کاروان بين المللي در غزه گفت:« ورود اين کاروان به غزه از نظر نمادين بسيار اهميت دارد. اين اقدام نشان مي دهد که مردم از سراسر جهان مسير طولاني را طي مي کنند تا به غزه بيايند و از اين طريق حمايت خود را از مردم غزه نشان بدهند و با آنها اعلام همبستگي کنند.»
فعالان بين المللي حاضر در اين کاروان از جوامع بين المللي درخواست دارند که کمک کنند تا آلام مردم فلسطيني کاهش پيدا کند و مردم غزه رها شوند.
موسي نورالدين از فعالان مالزيايي طرفدار فلسطيني ها در اين کاروان بين المللي گفت:« ما اينجا حضور داريم تا با درد و رنج مردم فلسطين اعلام همدردي کنيم. ما اميدواريم انشاءالله بتوانيم به درد و رنج مردم غزه پايان بدهيم. ما کمکهايي از مردم مالزي را با اين کاروان به غزه آورده ايم. اين کمکها فقط قطره اي از اقيانوس کمکهايي است که بايد به غزه بيايد. پيام ما اين است که بايد محاصره غزه پايان يابد.»
فعالان بين المللي مي گويند غزه به بزرگترين زندان روباز جهان تبديل شده است زيرا از سالها پيش تحت محاصره اسرائيلي قرار دارد و اسرائيل حاضر نيست از محاصره اين منطقه دست بکشد.
سارا کالبورن از فعالان جنبش همبستگي با فلسطين در لندن در اين باره گفت:« پيام کاروان ما که به غزه آمده اين است که جهانيان از مردم غزه حمايت مي کنند. ما مي خواهيم به مردم غزه بگوييم که مقاومت آنها در مقابل محاصره غزه و اشغالگري و پايمردي و استقامت آنها براي ما الهام بخش بوده است. ما مي خواهيم اين پيام را به مردمان کشورهاي خودمان ببريم.»
محموله اين کاروان بين المللي نيز از نظر نمادين اهميت دارد زيرا اين کاروان حامل دارو ، تجهيزات پزشکي و اقلام درسي است. همين نوع کالاها نيز در ايجاد ارتباط بين المللي مردمان کشورهاي ديگر با مردم غزه بسيار مهم است.
راجر فاولر، فعال طرفدار فلسطين از انگليس در اين کاروان بين المللي گفت:« مردم خيرانديش از کشورهاي مختلف جهان به غزه مي آيند تا از فلسطيني ها حمايت کنند. آنها مي خواهند از بازسازي غزه پشتيباني کنند. اين کار ضروري است. وقتي مردمان در کنار هم قرار بگيرند مي توانند براي ايجاد تغييرات فشار بياورند.»
اعضاي اين کاروان بين المللي، 4 روز در غزه خواهند ماند تا خودشان از نزديک وضع غزه را ببينند و با مردم غزه که اين محاصره را تحمل مي کنند به گفتگو بپردازند. بايد منتظر ماند و ديد که آيا با ورود اين کاروانهاي بين المللي به غزه، سرانجام شاهد روزي خواهيم بود که محاصره غزه برداشته شود و مردم اين منطقه بتوانند به زندگي عادي خود بازگردند.