به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، "محمدرضا فتوحی" تصریح کرد: تا پایان سال گذشته ۹۲۳ مورد از متقاضیان تسهیلات بخش کشاورزی توسط کارگروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان به سازمان جهاد کشاورزی معرفی شده و مورد تصویب قرار گرفتند که در این رابطه 3۰۱ مورد از آن توسط بانک عقد قرارداد شد.
وی خاطرنشان کرد: در همین رابطه و به منظور حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی به ۳۰۱ نفر از متقاضیان طرحهای امور دام، دامپزشکی، ترویج، آب و خاک، باغبانی، صنایع تبدیلی، تکمیلی کشاورزی، مکانیزاسیون و منابع طبیعی، مبلغ ۱۷۲ میلیارد و ۷۹۳ میلیون ریال تسهیلات از محل توسعه بخش کشاورزی با عاملیت بانک کشاورزی تصویب و پرداخت شد.
فتوحی در مورد اشتغالزایی این طرح نیز، گفت: این طرح تاکنون برای ۵۲۵ نفر به طور مستقیم ایجاد شغل کرده و باعث تثبیت شغلی ۲۵۴ نفر شده است.
منبع:خبرگزاری ایسنا