مفتي جمهوري عربي سوريه خواستار فراگير شدن صلح و دوستي و ثبات در اين کشور و سراسر جهان شد .

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني الميادين ؛ شيخ احمد بدرالدين حسون با اشاره به اهميت صلح و دوستي در دين مبين اسلام و توجه ويژه پيامبر اسلام (ص) به اين مقوله ، از اقدامات تروريستها در سوريه که با نام جهاد انجام مي شود ؛ انتقاد کرد .

شيخ احمد بدرالدين حسون گفت : آيا خدا ما را در اين جهان آفريده است که يکديگر را به قتل برسانيم ؟ آيا او ما را آفريده است که بر هم خشم و غضب کنيم و آيا خدا انسان را جز براي ماموريت صلح و مودت ، امنيت و سعادت آفريده است و مگر اين نيست که انسان بعد از مرگ بايد وارد «دارالسلام» شود .

شيخ حسون گفت : وقتي پرودگار حق تعالي خود را به صفت« سلام و صلح » متخلق کرده است ؛ آيا اين اشاره اي بر اين نيست که صلح  و دوستي ماموريت همه پيامبران بوده است .

برچسب ها: کشور ، سوریه ، صلح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار