در شروع ماه رمضان بسياري از افراد با عارضه‌ي ترش کردن مواجه مي‌شوند که ممکن است دلايل مختلفي داشته باشد.

ابراهيم درياني متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در ريفلاکس يا ترش کردن بعد از غذا در نتيجه‌ي شل شدن دريچه‌ي بين مري و معده است.

وي افزود: ممکن است شل شدن دريچه‌ي بين مري و معده بر اثر عواملي از قبيل: عوامل هورموني(مصرف قرص‌هاي ضد بارداري و بارداري) و حتي چاقي باشد.

وي ادامه داد: بعضي از مواد غذايي مانند چربي‌ها هم مي‌توانند موجب شل شدن دريچه‌ي بين مري و معده و ترش کردن شوند.

درياني تصريح کرد: افرادي که مبتلا به عارضه‌ي ترش کردن هستند مي‌بايست در ماه رمضان از مصرف غذاهاي پر چرب، سرکه، خيار شور، فست‌فودها و پياز خام پرهيز کنند.

وي خاطر نشان کرد: در اين ماه مبارک سعي کنيد از پرخوري خودداري نماييد، بلافاصله بعد از افطار و سحر دراز نکشيد و از مصرف غذاهاي پر حجم پرهيز کنيد./ع2

برچسب ها: ترش ، افطار ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار