مجله خبری بین المللی سرمایه گذاری اروپا در گزارشی نوشت: ایران یک موقعیت و مزیت فوق العاده در تجارت بین المللی با یک محیطی ایده آل تجاری برای سرمایه گذاری می باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، مجله خبری بین المللی سرمایه گذاری اروپا، در گزارش خبری ماهیانه 2013 خود فرصتهای سرمایه گذاری ایران، مزیت ها و مشوقهای اقتصادی آن را به تصویر کشیده است.

در این گزارش که به سفارش سازمان و همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایرلند به چاپ رسیده است، موقعیت منحصر به فرد ایران برای جلب و جذب مشارکت سرمایه گذاری بین المللی تشریح شده است.

این اقدامات در راستای معرفی مزیتها و فرصتهای سرمایه گذاری کشور، فرهنگ سازی و بعنوان یکی از ابزارهای بازاریابی در سطح بین الملل صورت پذیرفته و لازم است کلیه دستگاه های اجرایی کشور در ارائه تصویری واقعی و مناسب از ظرفیت اقتصاد ملی از منابع بالقوه بین المللی و حضور در بازارهای رقابتی- تبلیغاتی بین المللی استفاده مطلوب تری نمایند.

لازم به ذکر است در خلال سالهای 2011 و 2013 دو گزارش بین المللی اقتصاد ایران به زبان انگلیسی و با تیراژ 80 هزار نسخه توسط سازمان سرمایه گذاری در سطح جهان منتشر شد.
منبع: تسنیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.