گنادی گاتیلوف معاون وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری اینترفکس روسیه تأکید کرد که در اوایل ماه نوامبر آینده دیداری سه جانبه میان واشنگتن، روسیه و سازمان ملل به منظور مقدمه چینی برای ژنو2 برگزار خواهد شد.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران  ، وی افزود: درباره زمان برگزاری این دیدار ما آماده‌ هستیم هنگامی که دیگر طرف‌ها به توافقی برسند در نشست‌ حضور پیدا کنیم و رایزنی‌های دیپلماتیک برای هماهنگی برای نشستی مقدماتی درباره ژنو2 در جریان است.

گاتیلوف تأکید کرد که اولین مأموریت این گروه زمانبندی برای دیدارهای مقدماتی نیست بلکه تلاش برای دست یابی به راه حلی برای برگزاری نشست ژنو2 و قانع کردن دولت سوریه و معارضان آنها برای حضور در این نشست است.

پیشتر بارها برگزاری نشست ژنو2 به دلیل امتناع طرف‌های معارض از حضور در این نشست به تأخیر افتاده است؛ بشار اسد رئیس جمهور سوریه اخیرا نیز ضمن بعید دانستن برگزاری این نشست تأکید کرده که در صورت برگزاری آن، حکومت سوریه در ژنو2 حضور پیدا می‌‌کند.
برچسب ها: بین الملل ، روسیه ، سوریه ، ژنو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار