پزشکیان در نطق میان دستور:

نمایندگان باید پناهگاه مردم باشند نه دام مردم/ اگر اندیشه ما نقد شد از کوره در نرویم

نماینده مردم تبریز گفت: نمایندگان باید پناهگاه مردم باشند نه دام مردم؛ ما از نظر نمایندگی حق و حقوقی داریم و می‌توانیم در امور داخلی و خارجی کشور اظهار نظر کنیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، "مسعود پزشکیان" نماینده مردم تبریز، در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در نطق میان دستور، اظهار داشت:‌ من امروز متن صحبتم را می‌خواستم در خصوص نحوه مذاکرات هسته‌ای، بیکاری و سرعت پیرشدن جوانان اختصاص دهم، اما به دلیل برخوردی که با آقای مطهری در قوه قضائیه و مجلس شد، هم اکنون می‌خواهم در مورد اینکه ما در مجلس چه حقی داریم، صحبت کنم.  
 وی افزود: نمایندگان باید پناهگاه مردم باشند نه دام مردم؛ ما از نظر نمایندگی حق و حقوقی داریم و می‌توانیم در امور داخلی و خارجی کشور اظهار نظر کنیم، همچنین براساس اصل 86 قانون اساسی نمایندگان در مقام ایفای نقش نمایندگی خود در اظهارنظر کاملا آزاد هستند و نمی‌توان به سبب اظهاراتی که در مجلس می‌کنند یا آرایی که داده‌اند آنها را تعقیب یا توقیف کرد.
 
پزشکیان تصریح کرد: حضرت علی(ع) در این رابطه به مالک اشتر می‌گوید "برای آنهایی که نیاز و سوال دارند، زمانی اختصاص بده و خودت به آنها رسیدگی کن، یعنی مجلس عام تشکیل بده و لشکریانت را کنار بگذار تا کسی که حرف دارد بدون لکنت زبان حرف خود را بزند و متواضعانه با مردم برخورد کن."، کسی که می‌خواهد حرف بزند چرا به آنها انگ می‌زنیم؟ چپ، راست، ضدانقلاب و ضد نظام است؟ بگذار حرفش را بزند.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: حضرت علی(ع) فرمود که از رسول خدا شنیدم که ایشان فرمودند "هیچ جامعه‌ای که در آن جامعه بتوان حق افراد ضعیف را از آدم‌های گردن‌کلفت بدون لکنت زبان گرفت روی سعادت را نخواهد دید". بنابراین باید در جامعه مردم بدون ترس از کسانی که قدرت دارند، حرفشان را بزنند نه اینکه حتی یک نماینده هم نتواند حرف بزند، اگر نماینده‌ای اشتباه کرده است باید این را بررسی کرده و بگوییم اینگونه نبوده، نه اینکه به خاطر حرفش بگوییم تو مجرم هستی.
 
وی اضافه کرد: حضرت علی(ع) می‌فرماید که خشونت را تحمل کن و غرور و تکبر را در مقابل آنها بکشن و بگذار حرفشان را بزنند، به خاطر این کار خدا رحمت خود را به شما بسط خواهد داد، چراکه تو از خدا اطاعت کرده‌ایم.  
 
پزشکیان اظهار داشت: ما چپ و راست به همه انگ می‌چسبانیم، عدالت این است که بگذاریم فرد حرفش را بزند، "شهید بهشتی" در گفتار خود می‌گوید ما با شعار داشتن آیین عدل امروز حرف خود را آغاز کردیم، ولی این موضوع یک شرط دارد و آن این است که حق‌پرستی در گفتار ما ظاهر شود، نه اینکه وقتی به ما نگاه می‌کنند بگوییم بروید گم شوید، بنابراین باید مراقب باشیم که اگر اندیشه ما نقد شد از کوره در نرویم.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار