دواتگری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

آمریکا حق ندارد درباره نماینده ایران در سازمان ملل اظهارنظر کند/ وزارت امور خارجه مقتدرانه برخورد کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: آمریکا حق ندارد درباره نماینده ایران درسازمان ملل اظهارنظر کند و وزارت امور خارجه کشورمان نیز باید مقتدرانه بر موضع خود ایستادگی کند تا آمریکا بداند ما بر اساس تصمیمات کنگره این کشور سلطه جو حرکت نمی‌کنیم.

«مهدی دواتگری» نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، درباره نامه 29 نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا به "باراک اوباما" به منظور ممانعت از پذیرش و ورود "حمید ابوطالبی" به عنوان نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل اظهار داشت: هر کشوری حق دارد متناسب با ساختار نظام سیاسی خود نسبت به معرفی نماینده‌ای در سازمان ملل اقدام کند. 

وی افزود: براساس کنوانسیون وین و منشور سازمان ملل متحد این سازمان بایستی هویت و استقلال خود را در هر شرایطی حفظ کند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس اظهارداشت: سازمان ملل متحد باید در برابر هرگونه اعمال نظر غیرقانونی و نامعقول از سوی کنگره و دولت آمریکا مقاومت کند، چرا که در صورت تسلیم شدن در برابر هرگونه مطالبه، به هویت و استقلال این سازمان خدشه وارد می‌شود. 

دواتگری اضافه کرد: اگر بنا باشد دولت و کنگره آمریکا در قبال نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان ملل اظهارنظر و اتخاذ تصمیم کند هر کشور عضوی در سازمان مذکور می‌تواند نسبت به نماینده سایر دولت‌های عضو اعلام موضع کند و بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران می‌تواند مخالفت خود را نسبت به نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد اعلام کند. 

نماینده مردم عجب‌شیر و مراغه در مجلس خاطرنشان کرد:  آمریکا حق ندارد درباره نماینده ایران درسازمان ملل اظهارنظر کند و باید با حفظ احترام  استقلال سازمان ملل متحد از پذیرش هرگونه رفتار غیرقانونی نمایندگان کنگره در این زمینه ممانعت کند. 

دادتگری خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه کشورمان نیز باید مقتدرانه بر موضع خود ایستادگی کند تا آمریکا بداند ما بر اساس تصمیمات کنگره این کشور سلطه جو حرکت نمی‌کنیم.

گفتنی است؛ ۲۹ نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در اقدامی خصمانه و در راستای کارشکنی در رسیدن به توافق جامع، در نامه‌ای به "باراک اوباما" رئیس‌جمهوری این کشور از او خواستند به "حمید ابوطالبی" اجازه ورود به خاک آمریکا را ندهد. باوجود طرح ادعاهای آمریکا درباره مشارکت ابوطالبی در گروگانگیری کارمندان سفارت آمریکا درتهران در سال ۱۳۵۸، خود او حضورش در این اتفاق را صراحتأ رد کرده است.

انتهای پیام/  
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار