بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در "رادیو سلامت"

برنامه "سفره ایرانی" شبکه رادیویی سلامت همزمان با ماه مبارک رمضان بایدها و نبایدهای تغذیه ای را بررسی می کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «سفره ایرانی» کاری از گروه سلامت جسم و پیشگیری این شبکه به منظور ارائه الگوی صحیح تغذیه سالم، چهارشنبه هر هفته از ساعت 11:05 دقیقه از روی موج اف ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

بر اساس این گزارش، آشنایی به نیازهای تغذیه ای در دوره های مختلف سنی از بدو تولید تا سالمندی، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، شناساندن گروه های مختلف مواد غذایی جهت مصرف، اصلاح رفتارهای غلط تغذیه ای، ذائقه سازی صحیح در مردم و اهمیت نقش تغذیه سالم در زندگی از مهم ترین اهداف برنامه «سفره ایرانی» است. 

گفتنی است، این برنامه از بخش های متنوع و مختلف شامل آشپزخانه، چاشنی ها، باورها، غذا و ایمنی، شنیدنی های تغذیه ای، کلینیک عمومی و نکته پایانی تشکیل شده است.


انتهای پیام/
برچسب ها: رادیوسلامت ، تغذیه ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار