مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

تلاش وزارت بهداشت برای رساندن اسید چرب ترانس روغن‌ها به زیر ۵ درصد

عبدالهی گفت: در حال حاضر در تلاش هستیم تا با برنامه‌هایی اسید چرب ترانس را در روغن‌ها به زیر ۵ درصد و در ‌‌نهایت به ۲ درصد برسانیم.

دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اسید چرب ترانس گفت: مقدار اسید چرب ترانس در روغن‌ها باید طبق مصوبه به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به زیر ۲ برسد. 

 وی با اشاره به اینکه مقدار اسید چرب ترانس براساس استاندارد باید زیر ۵ درصد باشد، افزود: کارخانه‌ها موظف هستند که اسید چرب ترانس روغن‌های تولیدی خود را به زیر ۵ برسانند که در حال حاضر هم برخی از روغن‌های موجود در بازار زیر ۵ درصد است اما برنامه وزارت بهداشت این است که کل روغن‌های تولیدی کشور، اسید چرب ترانس را به زیر ۵ درصد برسانند و در ‌‌نهایت به ۲ درصد برسد. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.