رئیس جمهور آمریکا از دموکرات های مجلس سنا خواسته است تا ماه مارس تحریم جدیدی بر ضد ایران وضع نکنند.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از  المانیتور ؛ رئیس جمهور آمریکا از دموکرات های مجلس سنا خواسته است تا ماه مارس تحریم جدیدی بر ضد ایران وضع نکنند.

بر این اساس رئیس جمهور دموکرات آمریکا که مجلسین سنا و نمایندگان را در اختیار جمهوریخواهان می بیند ؛ از هم حزبی های خود در سنا درخواست کرده است که تا ماه مارس سال جاری مبلادی از وضع تحریم های جدید علیه ایران خودداری کنند و به مذاکرات هسته ای فرصت دهند.این نمایندگان دموکرات جز کسانی هستند که همراه با منندز جمهوری خواه ، سناتور تندروی ضد ایرانی 15 روز پیش در نامه ای ای به اوباما به او گفته بودند که برای کمک به مذاکرات هسته ای با ایران از وضع تحریم های جدید تا پایان ماه مارس خودداری می کنند.

باب منندز سناتور جمهوری خواه از ایالت نیجوجرسی ، به همراه این سناتورهای دموکرات قرار است در صورت شکست مذاکرات ، رژیم تحریم ها علیه ایران را تشدید کنند.
گفتنی است سنای آمریکا دو طرح جدی برای تشدید رژیم تحریم ها علیه ایران دارد:
1 - طرح "مارک کرک ، رابرت منندز": طبق این طرح باید تحریم های مشروط علیه ایران تصویب شوند.
2 - طرح " باب کورکر ، لیندسی گراهام": بر اساس این طرح هرگونه توافق احتمالی با ایران باید در کنگره "مجلس نمایندگان " تصویب شود.‎مارک کرک و رابرت منندز در طرح خود پیشنهاد داده اند تحریم ها علیه بخش انرژی ایران در صورت عدم نیل به توافق جامع تا تیر ماه ، تشدید گردد.همچنین سناتور جمهوری خواه باب کورکر در سنا در حال کار بر روی طرحی است که در صورت تصویب نهایی ، اختیارات کنگره را در برخورد با برنامه هسته ای ایران افزایش می دهد.بر اساس این طرح کنگره حق دارد مفاد و مواد سخت گیرانه تری علیه توافق هسته ای جامع ، تصویب کند.گفتنی است علی رغم اینکه مقامات دولتی و دیپلماتهای ارشد آمریکایی خواهان همراهی کنگره و سنا با مذاکرات و عدم وضع تحریم های جدید ضد ایرانی شده اند ، اما مقامات رژیم غاصب قدس کنگره و سنا که اکنون در اختیار جمهوری خواهان است به این سخنان توجهی ندارند و خواهان تشدید رژیم تحریم ها علیه ایران هستند.
بعنوان مثال"سامانتا پاور" سفیر و نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد در نیویورک ، گفته بود :"اعمال تحریم های جدیدعلیه ایران، تخریبگر مذاکرات هسته ای است."وی افزوده بود: همچنان دست یابی به توافق هسته ای با ایران امکان پذیر است اما اقدام کنگره آمریکا برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران می تواند به شکل خطرناکی مانعی در برابر احتمال دست یابی به توافق هسته ای باشد و به جای ایران،‌ آمریکا را منزوی کند.با انتخابات میان دوره ای مجلسین سنا و نمایندگان در آمریکا ، جمهوری خواهان اکثریت را در هر دو مجلس در اختیار گرفتند و بیش از پیش بر دولت دموکرات اوباما فشار وارد می کنند. آنها خواهان نابودی ظرفیت و توان غنی سازی صنعتی در ایران هستند.آنان مدعی هستند ایران در پی سلاح هسته ای است. اتهام بی اساسی که ایران همواره آن را رد کرده است.ایران و گروه پنج بعلاوه یک در سوم آذر 1392 ، به توافق موقت ژنو دست پیدا کردند. این توافق برنامه مشترک اقدام نام داشت. در سوم آذر 1393 و در پی عدم نیل به توافق جامع هسته ای ، مذاکرات برای بار دیگر تمدید شد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار