هفدهمین روز از ماه مبارک رمضان، در لحظات منتهی به افطار برنامه «ماه عسل» پنجره ی خود را مقابل چشمان مشتاقان خود گشود.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ شب گذشته در هفدهمین روز از ماه مبارک رمضان، در لحظات منتهی به افطار برنامه «ماه عسل» پنجره ی خود را مقابل چشمان مشتاقان خود گشود.

احسان علیخانی پس از سلام و احوالپرسی خطاب به مخاطبان و طرفداران این برنامه عنوان كرد: از همه ی شما به خاطر ابراز محبت بی كران و لطفی كه به ما و آدم هایی كه در قاب شما می نشینند، داشتید، تشكر و قدردانی می كنم. همه ی ما انرژی فوق العاده گرفتیم.

دكور «ماه عسل» در روز هفدهم ماه رمضان هم گشوده شد تا روایت دیگری در قاب كهكشانی رقم بخورد.

علیخانی با این عنوان كه روایت عجیب و غریب داریم  با باز شدن دكور از پله ها بالا رفت و با خنده افزود: ورود من از این پله خنده دار و فوق العاده است و موجب ابتهاج و شادی عوامل پشت صحنه می شود و آنها قهقهه سر می دهند.

عباس مهمان شیرازی برنامه از سن هفت سالگی به دست فروشی و نان خشكی مشغول بوده تا اینكه عاشق دختری می شود. در اینجا علیخانی باتوجه به انتقادات روزهای اخیر با لحنی كنایه آمیز و شیطنت گونه به همراه خنده به مهمان گفت: نهایت رعایت را هنگام تعریف   قصه ی عاشقانه ات انجام بده، از شما خواهش كردم با حفظ همه ی شئونات تعریف كن.

و مهمان ادامه داد: زمانی كه به خواستگاری دختر مورد علاقه ام رفتم به من گفتند ما دختر به نان خشكی نمی دهیم باید مكانیك شوی تا دختر به تو بدهیم. بنابراین من هم برای اینكه در مدت یكسال  مكانیك ماهری شوم به تهران آمدم و در یك مكانیكی مشغول كار شدم و با تمام تلاشم كار می كردم و زمانی هم كه سختی به من فشار می آورد، چهره ی دختر مورد علاقه ام یادم می افتاد. بنابراین بیشتر كار می كردم. 

علیخانی باز با كنایه و خنده گفت: تا همین حد كه چهره ی دختر به ذهنت می آمده اشكالی ندارد.

ماجرا بدین شرح ادامه  پیدا می كند كه عباس بعد از یكسال تلاش مضاعف به شهر خود برمی گردد، اما همان شب، شاهد مراسم ازدواج دختر مورد علاقه اش می شود. بنابراین از آن شب به بعد دست به آچار نمی زند و سراغ همان شغل قبلی خود یعنی نان خشكی می رود و تا آن زمان خدا را خدای بدی ها می دانسته اما بعد با دختر دیگری ازدواج می كند و دنیای عباس تغییر می كند و به پیشنهاد همسرش شغل دیگری را انتخاب می كند تا اینكه روزی در خانه ی روستایی اش یك مهمان خارجی علاقمند به نوع غذا و سبك زندگی آنها می شود و اینگونه سبب جذب توریست به آن منطقه ایجاد می شود به گونه ای كه در عرض یك سال و نیم ٦٠٠توریست به آن منطقه می آیند، عباس بابت جذب توریست موفق به كسب مدال هم می شود و از آن روز به بعد عباس خود را باور می كند.

علیخانی كه جذب صحبتهای عباس با بیان شیوای او شده بود رو به مهمانان دیگر گفت: عباس خیلی خوب حرف می زنه ما پاشیم بریم.

صادق مهمان بعدی فردی بود كه برای رفتن به مریخ ثبت نام كرده بود و تا ٩سال آینده به این سفر بی بازگشت می رفت. صادق به همراه دو نفر از دوستانش به «ماه عسل» آمده بودند.

در ادامه برنامه علیخانی كه خیلی مجذوب و شیفته ی صحبتهای عباس در حین ادامه ی روایت قصه ی زندگی اش شده بود، خطاب به عباس گفت: تو را می شود بعد از افطار خورد اینقدر شیرین و خوشمزه ای.

مهمان بعدی فردی بود كه همراه نه نفر از اعضای خانواده اش حدود ٧٤سال در كوههای راوال زندگی می كردند و تاكنون شهر و حتی روستا را ندیده بودند.

قاب هفدهم «ماه عسل» هم با روایت سه قصه بسته شد.


گزارش از سمیه مردانی



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فرزانه حقشناس
۰۴:۱۹ ۱۷ تير ۱۳۹۴
اقای علی خانی من به شما بخاطر انتخاب افراد خاص به برنامتون افتتتتتخااااار میکنم. شما بی نظیر ترین مجری هستی, ی دون باشی
Iran (Islamic Republic of)
مهسا شیرازی
۱۱:۰۹ ۱۶ تير ۱۳۹۴
دمت گرم به نظرم بهترین قسمت ماه عسل بود
Iran (Islamic Republic of)
کامران
۲۲:۲۳ ۱۵ تير ۱۳۹۴
مگه داریم مگه میشه!افایون خانوما خداوکیلی ایرادای الکی نگیرید مگه مثل این برنامه داریم اصلامگه میشه ازاین برنامه بازبسازن بااین همه ایرادای خاله زنک......زنده بادماه عسل ک مثل عسل شیرینه
Iran (Islamic Republic of)
خودمم
۱۵:۵۹ ۱۵ تير ۱۳۹۴
انقد به خاطر علیخانی به هم نپرین اونم یکی هس مث بقیه آدما بهش جو ندین یه وقت با این جو میره فضا
Iran (Islamic Republic of)
صدرا
۱۴:۵۶ ۱۵ تير ۱۳۹۴
با درود به دوستان.من بیننده ماه عسل هستم بسیار برنامه خوب و جذابی هست بخصوص مهمان این قسمت آقا عباس که بخدا محشر بود کاش در ادامه ی این برنامه دوباره از این افراد دعوت بشه
Iran (Islamic Republic of)
طوسی
۱۴:۴۵ ۱۵ تير ۱۳۹۴
سلام اقای علبخانی.ممنون ارهمه تلاشهایی ک میکنین.این شبهادعاگوتون هستم.خداقوت
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۴:۴۵ ۱۵ تير ۱۳۹۴
سلام اقای علبخانی.ممنون ارهمه تلاشهایی ک میکنین.این شبهادعاگوتون هستم.خداقوت
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۴:۴۴ ۱۵ تير ۱۳۹۴
سلام اقای علبخانی.ممنون ارهمه تلاشهایی ک میکنین.این شبهادعاگوتون هستم.خداقوت
Iran (Islamic Republic of)
sahar
۱۳:۰۹ ۱۵ تير ۱۳۹۴
ماه عسل همیشه عالییییییییییییییییییییی البته با اجرای احسان
Iran (Islamic Republic of)
حححدیقه
۱۰:۴۸ ۱۵ تير ۱۳۹۴
باسلام وعرض خسته نباشیدخدمت اقای علیخانی وبقیه همکارانشون.اقای علیخانی برنامتون واااقعاعالیه .امیدوارم این برنامه هاتون بتونه تلنگری لشه واسه یعضیا که خیلی چیزا روفراموش کردن،موفق باشید همیشه برادر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۵ تير ۱۳۹۴
خوب عزيزاني كه اينقدر اذيت مي شوند كانال را عوض كنند واقعا اينهمه توهين لازم است؟ آن هم در ماه مبارك؟
Iran (Islamic Republic of)
وحید
۰۶:۵۷ ۱۵ تير ۱۳۹۴
با این جور برنامه های خوب ایشالله پای ماهواره از خنه ما ایرانی ها بریده میشه.تو این شبای قدر برای همه مسلمونا دعا کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
جواد رمضانی
۰۵:۱۸ ۱۵ تير ۱۳۹۴
برنامه ماه عسل خیلی خیلی قشنگه تورو خدا تورو به جون عزیزانتون این برنامه قشنگو کنسل نکنین از مسعولین خواهش میکنم این برنامه خیلی قشنگه مخصوصا احسان علیخانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۳ ۱۵ تير ۱۳۹۴
با سلام درباره عشایریکه شناسنامه نداشت واقعا ماه عسل باید یقه امور عشایریه اون منطقه رو بگیره و جواب بخواد از مسئولین عشایری اون منطقه که چرا در کشور ما چنین خانواده ای پیدا شده؟ایا مسئولین نباید پاسخ این محرومیت بزرگ اون خانواده رو بدن؟مگه اون خانواده ایرانی نیستن.مسلما این چن سال یارانه هم نگرفتن.
Iran (Islamic Republic of)
ندا بهارناز
۰۴:۴۶ ۱۵ تير ۱۳۹۴
خیلی هم عالیه مخصوصا محمد که شب قدرشد با سپاس فراوان ا ز اقای علیخانی