همسر ایده آل شما اینجا منتظرتان نیست

روزهای خوش ابتدای زندگی "Copy" نمی شود، مشکلات اقتصادی "Delete" و مسائل کاری با "Block" حل نمی شود و زندگی واقعی همیشه در حالت "is typing…" است.

به گزارش گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ موقعیت شغلی ایده آل، تحصیلات عالیه، خانه های مجلل و اتومبیل های گران قیمت؛ تقریبا همه مهندس هستند و تک و توک دکتر، برخی نیمه اول سال را در جزایر قناری به سر می برند و برخی دیگر نیمه دوم سال را به سواحل هاوایی می روند اما در پایان روز همه باهم سوار آخرین خط اتوبوس می شوند تا قدری کم هزینه تر از محل کار به خانه برگردند.

اگر فکر کرده ایم که می توانیم در فضای مجازی حقیقت افراد را بشناسیم و یا حتی برای تشکیل خانواده فرد موردنظر خود را پیدا کنیم سخت در اشتباهیم، چه بسا همان افرادی که آخر شب از آخرین اتوبوس خط برای رفتن به خانه خود استفاده می کنند همان هایی هستند که در شبکه های اجتماعی خود را صاحب گرانترین ویلا ها و اتومبیل ها می دانند.

رو در رو نمی تواند بیش از پنج کلمه با کسی هم کلام شود اما در فضای مجازی ساعت ها مشغول چت کردن است و خیلی ها را مجذوب اطلاعات نداشته خود می کند، روی هم رفته پنج کتاب نخوانده اما در پیج اینستاگرامش سخن بزرگان و کتاب های آنها را می نویسد، پنج روز تا تولد هجده سالگی اش مانده اما خود را فردی پخته معرفی می کند.



آب از سرچشمه گل آلود است
ازدواج هایی که پایه آنها در فضای مجازی شکل گرفته حکایت این ضرب المثل است، خیال های واهی دوطرف برای ایجاد زندگی مشترک ایده آل باعث شده تا چشم هردوی آنها به مسائل پیرامون تشکیل خانواده بسته شود و تنها به وعده هایی که در چت های مجازی به هم داده اند دلخوش باشند، غافل از اینکه روزهای خوش ابتدای زندگی "Copy"  نمی شود، مشکلات اقتصادی "Delete" نمی شود، مسائل کاری با "Block" حل نمی شود و زندگی واقعی همیشه در حالت "is typing…" است پس دیگر کمکی از دست هزاران "Follower" آنها هم بر نمی آید.

همسریابی

خطر؛ شیادها مشغول کارند

حالا دیگر کاربران ایرانی اینترنت و وسایل ارتباطی را جزء لاینفک زندگی خود می دانند به طوری که حتی برای ازدواج و پیداکردن شریک زندگی خود به این ابزارها روی می آورند و به امید بازشدن بختشان، بدون آگاهی لازم به عضویت سایت های "همسریابی بی نام و نشان" در می آیند بدون توجه به اینکه سایت های همسریابی که فعالیت می کنند اغلب بدون مجوزند و غالبا تبدیل به محیطی برای سوءاستفاده از افراد شده اند. برخی از سوء استفاده‌‌ها، آسیب‌‌ها و کلاهبرداری های انجام شده در اینگونه سایت ها به این شرح است:
با توجه به اینکه مدیران سایت ها به تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر (نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس، شماره تماس و ...) دسترسی دارند، می توانند از برخی کاربران سوءاستفاده کنند.
این سایت ها می توانند اطلاعات وارد شده توسط کاربر را در اختیار افراد غیرمجاز قرار دهند.
در این سایت ها اعضا می توانند با جلب اعتماد سایرین اقدام به سوء استفاده از تصاویر و اطلاعات خصوصی و اخاذی از آنها نمایند.

ناگفته نماند پلیس فتا نیز تنها به درج اینگونه هشدارها در سایت خود بسنده کرده است.

همسریابی

هرچه کنی بکن مکن ترک زندگی واقعی

اولین حرفی که در بازجویی زد این بود: "اعتیاد به فضای مجازی از اعتیاد به شیشه و کراک هم بدتر است"
کسی که با دادن وعده ازدواج به دخترانسماعیل جوان در شبکه های اجتماعی، زندگی و آینده آنها را تباه کرده بود؛ از آنجا که یک قاتل بهتر از هرکسی می داند قتل بد است، "ا خ" هم در توجیه کارهای بی شرمانه اش، اعتیاد به فضای مجازی را دلیل سرقت اموال، هتک حرمت و اخازی از دختران جوان دانست و در توصیه ای که به دیگران داشت گفت: "هر کاری می کنید، بکنید، اما معتاد فضای مجازی نشوید".


گزارش از: حسن امکانی

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
ناشناس
۲۳:۴۵ ۲۵ دی ۱۳۹۴
سلام دوستان، خیلی ها میگن ما ایرانیها قوم افراط و تفریط هستیم آش رو یا خیلی شور میکنیم یا خیلی بی نمک، در اینجا میخوام اینرو بگم که اگه از هر چیزی درست استفاده بشه میتونه خیلی مثمر ثمر واقع بشه، بعضی از دوستان تو کامنتهاشون گفتند که دیگه کسی به ما جوونها برای پیداکردن همسر کمک نمیکنه منم باهاشون موافقم و این امر زمانی تشدید میشه که بچه آخری هم باشی چون اونوقت دیگه همه میرن دنبال زندگیشون و انقدر مشکلات تو زندگیشون هست که دیگه وقت کمک به ما جوونها رو تو پیدا کردن همسر ندارند و پدر و مادر آدم هم یا از دنیا میرند یا پیر میشن و حس و حال اولیه رو برای ازدواج بچه هاشون ندارند، به نظر من استفاده از فضای مجازی برای همسر یابی موقعی میتونه درست باشه که فقط به اون به چشم یک واسطه اولیه نگاه کنیم و مراحل بعد رو به صورت سنتی پیگیری کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۶ ۲۵ دی ۱۳۹۴
واقعا ببین به کجا رسیدیم که با قطع اینترنت پکر و با اتصالش خوشحال میشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۵ دی ۱۳۹۴
به نظر شما یکی که میخواد با فرد مورد علاقش اشنا بشه چجوری باید بشه؟؟!!
وقتی تو فضای حقیقی بخوایم بشیم نمیشه اصلا دوست بود تا فرد مورد نظر خودمون رو بشناسیم
چون دوست بودن همش باید یواشکی باشه
وقتی هم نامزد بشیم برای دختر خیلی بده که طلاق بدیم چون مردم رو که میشناسید
تو فضای مجازی هم که همش دروغ
خب باید چیکار کنیم دقیقا تا فرد مورد نظرمون رو انتخاب کنیم؟؟!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۲۵ دی ۱۳۹۴
شما باید پرسش مطرح کنی و تحقیق کنی
دوستی پیش از ازدواج اشتباهه اشتباه
چون فقط احساس بوجود میاد و روال کارمنطقی نخواهد بود
به نظرم زیر نظر دولت سایتهای مجاز بوجود بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۲۵ دی ۱۳۹۴
بازم از طریق سایت های معتبر هم نمیشه .خدایی یکی از بزرگ ترین دلیل ازدواج نکردن جوون ها همینه که واقعا نمیشه ادم هارو شناخت یا از روی ظاهرشون تصمیم گرفت . من کاملا با نظر شما موافقم تو دوران نامزدی برای شناخت خیلی دیره از یه طرفم نمیشه با کسی دوست شد.از طریق خانواده هم نمیشه چون شاید طرف مقابل یه اخلاق بد داره که خانودمون در جریانش نیستن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۲ ۲۵ دی ۱۳۹۴
تو فضای مجازی خیلی ها صداقت ندارن اما در فضای حقیقی بالاخره برای ازدواج مجردا باید دیگران کمک کنند که کسی اقدام مثبتی انجام نمیده و بالنتیجه مجردا متوسل به فضای مجازی و ارتباط سهل در اونجا میشن .تو فضای بیرون هم عدم صداقت هست اما نه به اندازه فضای مجازی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۰ ۲۵ دی ۱۳۹۴
جالب بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۵ دی ۱۳۹۴
نظری ندارم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۵ دی ۱۳۹۴
احسنت مطلب فوق العاده ای بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۵ دی ۱۳۹۴
نخیر دیگه دخترا دروغ گو ترن این تصویر آخریم خیلی باحال بود
آخرین اخبار