به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رژیم سعودی مدت هاست که به دنبال گسترش روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی است و در این مسیر گام هایی نیز برداشته است.
اتحاد نامربوط و نامشروع رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی مدت هاست که اذهان را آزار می دهد و هر چه از این ماجرا می گذرد عمق آن زیاد و زیادتر می شود.
سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان با اشاره به نقطه کانوی و مساله اساسی جهان اسلام گوشه ای از این هم آغوشی سخیف و منفعت طلبانه را نشان داده و می گوید: رژیم های عرب ، موضوع فلسطین را به امری فرعی تبدیل کرده اند و وقتی ژنرال ها و شخصیت های سعوودی به اسرائیل سفر می کنند زمینه را برای برقراری رابطه علنی با دشمن صهیونیست فراهم می آورند. عربستان که خود را رهبر جهان اسلام معرفی می کند، با رژیم صهیونیستی رابطه برقرار کرده است، با آن هماهنگی انجام می دهد و فردا هم آن را به رسمیت خواهد شناخت. وی افزود: این موضوع به دستاویزی برای دیگر کشورهای عرب مبدل خواهد شد که دنبالهرو عربستان هستند و عربستان را به عنوان «الگویی» برای دنیای عرب میشناسند.
**"ریاض-تل آویو"؛ پیوندی با منافع مشترک
پیوند "ریاض-تل آویو"؛ هم آغوشی در بستر با منافع مشترک است و به اتوبانی می ماند که دو طرف در راستای تضعیف محور مقاومت از یکسو و تقابل با جمهوری اسلامی ایران از سوی دیگر در آن می رانند.
صحنه یمن طی ماه های اخیر به میدان اساسی برای زورآزمایی رژیم سعودی و همپیمانانش از جمله اسرائیل برای مقابله با انصار الله تبدیل شده است. در این میدان سرنوشت نقاط تلاقی بی شماری را می توان برای رژیم سعودی و صهیونیستی تصور کرد که دو طرف تلاش می کنند تا مقاومت اسلامی یمن را از بین ببرند. گزارش ها نشان می دهد که ژنرال های ارتش رژیم صهیونیستی در فرودگاه های "خمیس مشیط" و "ملک خالد" کمک های نظامی و اطلاعاتی را به ارتش عربستان ارائه کرده اند.


سعد الله زارعی کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره همکاری دیپلماتیک و نظامی عربستان و اسرائیل می گوید: رابطه عربستان و رژیم صهیونیستی پیشینه ای طولانی دارد. رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی ماهیتا وابستگی به آمریکا دارند و هیچگاه بین این دو فاصله وجود نداشته است.
این کارشناس مسائل سیاسی می افزاید: صهیونیست ها با جلب موافقت سران وهابی به فلسطین مهاجرت کردند و از سال 1920 رابطه رسمی بین اسرائیل و عربستان وجود داشته ، اما اعلام نشده است.
زارعی یادآور شد: اتفاقی که اخیرا افتاده این است که
اسرائیل این رابطه را علنا مطرح می کند و سعودی ها سکوت می کنند و دلیلش این که صهیونیست ها در سال های اخیر هیچ موفقیتی در عرصه سیاست خارجی نداشته اند و برآنند تا با
علنی کردن رابطه با سعودی ها ، به ساکنان سرزمین های اشغالی بگویند که ما یک
دستاورد بزرگ سیاسی داشتیم.