معاون استاندار آذربایجان‌غربی؛

ضرورت انجام پژوهش سودآوردردانشگاههای استان

باید پژوهش در دانشگاه‌های آذربایجان غربی به صورت تجاری، اقتصادی و سودآور باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان‌غربی در جلسه افتتاح دفتر سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی که در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد اظهار داشت: با توجه به سرمایه‌گذاری‌هایی که در استان در شرف تکمیل است جای صنایع پایین دستی خالی بوده و باید این موضوع مورد توجه جدی قرار گیرد.

صفرزاده با اشاره به اینکه کشورمان پیش از توافقات هسته‌ای با محدودیت‌هایی مواجه بود گفت: متاسفانه در آن زمان با معضل صادرات مواجه بوده تا جایی که ناتوانی در تامین یک دستگاه پمپ در شهرک صنعتی مهاباد، یک پروژه را نزدیک سه سال به تعویق انداخت.

وی تصریح کرد: خوشبختانه هم‌اکنون پس از توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها وضعیت مطلوبی به وجود آمده، هر چند بدعهدی آمریکایی‌ها قابل نکوهش است در حالی که سایر کشورها تسلیم قدرت و تدبیر مسئولان نظام شدند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر اینکه امروز دنیا خواهان تعامل با جمهوری اسلامی ایران است بیان کرد: بی‌شک داد و ستد با دنیا ارزش افزوده فراوانی را عاید استان و سرمایه‌گذاران می‌کند.

وی افزود: توسعه فعالیت سرمایه‌گذاری در بخش پتروشیمی ضمن ایجاد درآمد جایگزین برای سرمایه‌گزاران، سبب ایجاد اشتغال شده و اهداف سند بالادستی را که در این زمینه پیش‌بینی شده است را محقق می‌کند.

صفرزاده با اشاره به لزوم بهره‌گیری از دانشگاه‌ها در دفتر سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی پتروشمی اظهار داشت: باید پژوهش در دانشگاه‌ها به صورت تجاری، اقتصادی و سودآور باشد.

وی گفت: هم اکنون بیش از 100 هزار نفر در دانشگاه‌های استان مشغول به تحصیل بوده در حالی که بازار کار برای آنها مهیا نیست مگر اینکه اشتغال و استخدام آنها در مسیر سودآور و پربازده قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان‌غربی بیان کرد: باید دانشگاه‌ها در تدوین دروس دانشگاهی، انتخاب رشته‌های جدید و حوزه‌های دانش بنیان دانشگاه‌ها دخیل شوند.

صفرزاده از افتتاح پتروشیمی میاندوآب تا سال آینده در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: با افتتاح این مجتمع، فشار اشتغال از بخش کشاورزی به بخش صنعت و صنایع بالادست و دانش‌بنیان با فناوری‌های پیشرفته انتقال می‌یابد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.