کرمان؛

زهکلوت، پایلوت اقتصاد پایدار

استاندار کرمان از مطالعه و بررسی طرح تجمیع روستاهای فاقد اقتصاد پایدار خبر داد و گفت: این پروژه به صورت پایلوت در شهر زهکلوت بخش جازموریان اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،علیرضا رزم حسینی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه مشترک گام دوم مثلث توسعه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی شهرستان رودبار جنوب که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: حرکت های خوبی در شهرستان رودبار جنوب آغاز شده که نیازمند استمرار و جدیت بیشتر در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

وی به وجود همدلی موجود در شهرستان رودبار جنوب با محوریت امام جمعه ای معتدل اشاره کرد و یادآورشد: باید با استفاده از دانش روز کشاورزی، بحث توسعه اقتصادی شهرستان رودبار جنوب مدیریت شود.
استاندارکرمان با اشاره به بازدیدش از روستای چاه ابراهیم و شهر زهکلوت، خاطرنشان کرد: در این بازدیدها به این مطلب رسیدیم که راه نجات کشور توسط پیشرانان اقتصادی است که در این راستا باید از الگوی اقتصاد مقاومتی و همکاری موسسات غیردولتی بیش از پیش حمایت کرد.
رزم حسینی با اشاره به مطلب مطرح شده از سوی معین منطقه یک اقتصاد مقاومتی مبنی براینکه بهترین رفقای من، مردم رودبارجنوب خواهند بود، گفت: باید از جسارت مردم برای استفاده در پروژه های توسعه ای با مدیریت صحیح توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) فعالیت اقتصادی خود را در شهرستان رودبار جنوب از حوزه کشاورزی کلید زده است، افزود: وجود 9 هزار حلقه چاه آب شیرین در منطقه فاجعه است و این مطلب نشان از آن دارد که از این ظرفیت های شهرستان به خوبی استفاده نشده است بنابراین ائمه جمعه در فرهنگسازی این موضوع بیش از پیش تلاش نمایند.
استاندار کرمان بر اصلاح اقتصاد خانوارها در روستاها تاکید کرد و گفت: باید جاده و مدرسه در مناطقی احداث شود که مردم بتوانند خودشان را اداره کنند و اگر چنین نباشد با ورود زیرساختها زمینه های مهاجرت مولد بوجود می اید.
رزم حسینی از مطالعه و بررسی طرح تجمیع روستاهای فاقد اقتصاد پایدار خبر داد و خاطرنشان کرد: این پروژه پس از تکمیل و جمع بندی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) به صورت پایلوت در شهر زهکلوت بخش جازموریان اجرایی خواهد شد.
وی توسعه اقتصاد خانوار روستایی را از اهداف این طرح عنوان کرد و افزود: ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه همچون منابع آب شیرین و سلحشوری و دلاوری مردم در خلق درآمد و ثروت به کارگیری نشده است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار