نعیمی گفت: ایستادگی ملت یمن در برابر تجاوزات آل‎سعود، حکایت از ناکامی رژیم عربستان در این جنگ دارد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جنگ یمن در حالی جریان دارد که عربستان و هم پیمانشان با وجود حملات گسترده و تخریب بسیاری از زیرساخت‌های این کشور، به هیچ کدام از اهداف خود نظیر بازگرداندن منصور هادی به قدرت دست نیافتند.

سرخوردگی محور غربی- عربی در حلب، می‎تواند به پیروزی مقاومت در یمن منجر شود

 با این حال پایگاه اخبار 24 عربستان سعودی در گزارشی نوشت: عربستان برای جنگ یمن هیچ محدودیت مالی ندارد و از تمام ظرفیت‌ها برای تهیه هزینه دفاع از مرزها و خاک خود استفاده می‌کند.

ادامه جنگ افروزی‎های ائتلاف سعودی در حالی است که صندوق کودکان سازمان ملل متحد در گزارشی پیرامون جنایات آل سعود در یمن اعلام کرد؛ بیش از 1000 کودک یمنی در هر هفته جان خود را از دست می‎دهند.


ارمغان دلار های عربستان، مرگ هفته ایی هزار کودک در یمن

در همین راستا پایگاه خبری شبکه العالم در گزارشی نوشت، سازمان‌های بین‌المللی از مدت‌ها پیش زنگ خطر را دربارۀ فاجعه‌ای انسانی که بیشتر مردم یمن را تهدید می کند، به صدا در آورده اند.

«محمد الاسعدی» سخنگوی یونیسف در یمن، چندی پیش طی نشستی خبری  گفت: یک میلیون و 300 هزار کودک در معرض التهاب شدید دستگاه تنفسی بوده و دو میلیون و 600 هزار کودک زیر پنج سال در معرض ابتلا به حصبه قرار دارند. 350 هزار دانش آموز دختر و پسر سال گذشته با بسته شدن 780 مدرسه، به دلیل انهدام کلی یا جزئی، از ادامه تحصیل محروم شدند. به‎علاوه یک میلیون و 500 هزار کودک نیز در سن آموزش به مدرسه نمی‎روند.

سخنگوی یونیسف افزود: 21 میلیون یمنی که حدود 10 میلیون آنان کودک هستند، به کمک های انسانی نیاز دارند و دست‎کم 19 میلیون نفر نیز که نیمی از آنان کودکان هستند، از خدمات بهداشتی محروم‎اند.


*عربستان، مرکز بحران آفرینی در کل منطقه است


برب

«مصیب نعیمی» کارشناس مسائل منطقه در گفت‎و‎گو با خبرنگار سیاست خارجی سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تاثیر تحولات منطقه بر بحران یمن اظهار داشت: به رغم آنکه بحران‎های منطقه مانند عراق، سوریه و یمن از هم جدا هستند، اما چون مجموعه بحران آفرینی مانند عربستان و هم‎پیمانانش در همه آنها مشارکت دارند این بحران‎ها به هم مرتبط است، بنابراین تغییر و تحول در یک نقطه بر تحولات مناطق دیگر هم تاثیر گذار است. 

این کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: بحران یمن از ابتدا با توجه به شاخصه‎هایی مانند ایستادگی و پایداری مردم این کشور در مقابل متجاوزان حاکی از ناکامی رژیم عربستان در این کارزار بود.

وی گفت: اگر چه عربستان از حمایت غربی‎ها و پشتیبانی تسلیحاتی آمریکا و انگلیس نیز برخوردار است اما شکست تروریست‎ها در حلب باعث سرخوردگی طراحان ایجاد توطئه در منطقه شد و همین امر مردم یمن را به پیروزی در استقامت امیدوار کرده است.

نعیمی ادامه داد: عصبانیت رسانه‌ای آمریکا و سعودی‎ها در آزادسازی حلب حاکی از رسوایی و شکست آنها در منطقه است لذا با شرایط به وجود آمده یمن می‌تواند به پیروزی‎هایی دست یابد، همان‌گونه که می‎بینیم هم‎پیمانان منطقه‌ای عربستان در حال جدایی از این اتئلاف هستند.

وی گفت: دولت نجات ملی گسترده‎ترین مجموعه سیاسی یمن است که از طرف گروههای ملی و مردمی مخالف با کشورهای بیگانه شکل گرفته و پارلمان قانونی یمن نیز آن‎را تایید کرده است بنابراین مجموعه بین‌المللی باید با این مجموعه به گفت‎وگو پرداخته و با آن کنار بیاید.

نعیمی در انتها افزود: تبانی که میان عربستان و سازمان ملل با دادن اموال، پول و رشوه به وجود آمده است، سبب سکوت نهادهای بین‎المللی در برابر فجایع انسانی جاری در یمن شده است؛ به‎گونه‎ای که این نهادها در مقابل خون پایمال شده کودکان یمنی، سیاست بی‎تفاوتی در پیش گرفته‎اند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار