روز شمار پیروزی انفلاب اسلامی

استعفای جلال‌الدين تهرانی بعد از ملاقات با امام خمینی (ره)

استعفای سيد جلال‌الدين تهرانی پس از ملاقات با امام خمینی (ره) ضربه مهمی به نظام پادشاهی در ایران بود.

شرط امام خمینی  برای دیدن رییس شورای سلطنت تا آزاد شدن مسعود رجویبه گزارش خبرنگار حوزه گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از فرار شاه معدوم از خاک کشور و با گذشت فراز و نشیب های نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (رحمه الله علیه)، کم کم فجر و ظفر ملت ایران پدیدار شد.  

شاه خائن، پس از جنایت‌های بیشمار حکومت پهلوی و به خاک و خون کشیدن خیل عظیمی از مردمی که پشت سر ولی فقیه زمان خود ایستاده بودند، زمانی که دید حتی حمایت بیگانگان هم نتوانست این  حکومت نامشروع را حفظ کند، از کشور گریخت.  

شرط امام خمینی برای دیدار با سید جلال الدین تهرانی

دو روز بعد از رفتن شاه سید جلال‌الدين تهرانی براي ملاقات با امام خمينی(ره ) عازم پاريس شد. تهرانی که  ستاره‌شناس، ریاضی‌دان، دولت مرد، دانشمند و فقیه ایرانی دوران پهلوی بود.

او چند بار وزیر و سناتور شد و در آستانه انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷ به ریاست شورای سلطنت منصوب شد. امام(ره)، ملاقات با سيد جلال‌الدين تهرانی را موکول به استعفا از شورای سلطنت و اعلام غير قانونی بودن آن کرد.

استعفای او پس از ملاقات با امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو ضربه مهمی به نظام پادشاهی در ایران بود.

در روز 30 دی 1357، مسعود رجوی از اعضای سازمان مجاهدین خلق بعد از خیانت تاریخی و فراموش ناشدنی به بنیانگذاران سازمان، لو دادن و به کشتن دادن حنیف و یارانش، در اوج قصاوت، بی رحمی و خیانت حداکثر توانست همراه دیگر زندانیان سیاسی، آزاد شود. 

آن روزها مردم ایران از پشت پرده خیانت و ضربه ای که رجوی بر پیکر سازمان مجاهدین زده بود و بهایی که برای جستن و گریختن از طناب دار اعدام پرداخته بود، چیزی نشنیده و نمی دانستند. از اینرو جا داشت که جمعی از عوام ساده لوح و ظاهربین که اولین دسته از فریب خوردگان رجوی بودند، او را در آغوش گیرند و در وصفش شعر و ترانه بسرایند.

اگر مردم تهران می دانستند که رجوی عضو مجاهدین به همکار ساواک آریامهری تبدیل شده و سالها در هتل زندان نمای قصر نام و نشان زندانی سیاسی را یدک کشیده است؛ بی شک و تردید همان روز به محض دیدنش او را تیکه پاره کرده و چون شكنجه گران ساواک به سزای اعمال و پرونده سیاهش می رساندند.

ولی افسوس که افشاگری ها دیر صورت گرفت و نوچه ی ارتشبد نصیری رئیس ساواک توانست از فرصت بدست آمده و پیروزی انقلاب سوءِ استفاده کند و هرآنچه طرح و ترفند آموخته بود و در ذهن داشت به اجرا بگذارد. دیدیم که خیلی زود دامنه فعالیت ضد مردمی اش در سراسر ایران گسترش یافت.

خوی و خصلت مسعود رجوی بر اساس خیانت و جنایت است، چه قبل از انقلاب 57 و یا از اوایل دهه 60 تا كنون، از ترور 17 هزار شهروند ایرانی تا فرار به فرانسه و پیوستن به صدام؛ رجوی پیوسته خائن و خیانتكار بوده و خواهد بود.

گزارش الهام قبادی 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.