رئیس پلیس فتا استان کرمان خبر داد:

افزایش ۲۰ درصدی جرایم در حوزه کلاهبرداری اینترنتی

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: در ده ماهه سپری شده از سال ۹۶ آمار پرونده‌های تشکیل شده در حوزه کلاهبرداری اینترنتی ۱۹ درصد از مجموع پرونده‌ها را شامل می‌شود.

افزایش ۲۰ درصدی جرایم در حوزه کلاهبرداری اینترنتیبه گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ ستاد امین یادگار نژاد گفت‌: مدتی است که افراد زیادی با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار می‌نمایند، فردی، کالایی را جهت فروش در فضای مجازی قرار داده که با وی تماس گرفته و مبلغ مورد نظر را برای ایشان واریز کردایم، ولی بعد از واریز مبلغ دیگر فروشنده پاسخگو نبود، که برای عدم وصول اقلام مورد نظر و پاسخگو نبودن فروشنده با عنوان کلاهبرداری در مورد فروش اجناس شکایت کرده‌اند لذا پرونده‌هایی در این پلیس تشکیل و اقدامات مورد نیاز در جهت بررسی پرونده در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در ده ماهه سپری شده از سال ۹۶ آمار پرونده‌های تشکیل شده در حوزه کلاهبرداری اینترنتی ۱۹ درصد از مجموع پرونده‌ها را شامل می‌شود. لازم به ذکر است رشد وقوع این جرایم در سال جاری ۲۰ درصد نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل افزایش را نمایان می‌سازد که می‌تواند ناشی از افزایش میل جامعه به خرید‌های اینترنتی نسبت به خرید‌های سنتی باشد.

رئیس پلیس فتا استان کرمان اظهار کرد: این گرایش موجب گردیده که مالباختگان در بسیاری از موارد بدون روئیت جنس و محصول مورد نظر اقدام به سفارش نمایند و این در حالی است که بسیاری از سایت‌ها و کانال‌های فعال در امر خرید و فروش فاقد مجوز‌های لازمه میباشند.

سرهنگ یادگار نژاد بیان کرد: این موضوع در نهایت منتج به دو اتفاق می‌گردد، اول محصول ارسالی با محصول سفارش داده شده مطابقت نداشته و دوم اصلاٌ محصول برای سفارش دهنده ارسال نمی‌گردد.

این مقام ارشد انتظامی افزود: نکته قابل تامل در کلاهبراری‌های رایانه‌ای که قربانی را ترغیب به انجام خرید می‌نماید استفاده متهمین از قیمت‌های اغواگرانه و بسیار متفاوت با قیمت اصلی کالا می‌باشد. به نحوی که از لحاظ ریالی قیمت ارائه شده از قیمت اصلی دارای ارزش کمتری می‌باشد.

وی گفت: مالباختگان نیز بدون توجه به علت و نیت این قیمت‌گذاری اقدام به خرید به منظور دستیابی به اجناس با قیمتی پایین‌تر از قیمت بازار می‌نمایند.

سرهنگ یادگار نژاد در پایان افزود: لذا می‌طلبد که اولا از سایت‌های معتبر در جهت انجام خرید‌های اینترنتی استفاده شود. درثانی در صورت خرید از سایت‌های پر طرفدار، ملاک خرید و واریز وجه، دیدن و روئیت نمودن محصول باشد و از واریز وجه قبل از رویت واقعی جدا خودداری نمایید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار