کد خبر: ۶۵۳۴۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳

رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی گفت: مصوبه تولید نان و فرآورده‌های بدون گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک در خراسان رضوی عملیاتی شد.

تولید نان بدون گلوتن در خراسان رضویبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ دکتر علی میری در حاشیه اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استانداری خراسان رضوی، گفت: تولید نان و فرآورده‌های بدون گلوتن آغاز و اولین محصولات در دسترس بیماران قرار داده شد.

وی افزود: پیش از این، این مواد در استان تولید نمی‌شد و به علت این که بیماران سلیاک، نان، بیسکویت و شیرینی دیگری را نمی‌توانستند استفاده کنند باید از دیگر استان‌ها و تهران این مواد با هزینه بسیار بالایی تهیه می‌شد و تدوین سند کنترل و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر در سال 1396 تصویب و اجرا و در ادامه تدوین سند امنیت غذایی استان انجام و به دستگاه‌ها ارائه شد.

رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی گفت: درافرادی که بیماری سلیاک دارند کاهش وزن بر اثر تخریب بافت روده و کاهش جذب مواد مغذی اتفاق می‌افتد از این رو استفاده از رژیم بدون گلوتن می‌تواند موجب شود بافت روده به شکل سالم خود برگرددو مشکل هضم و جذب مواد دفع شود.

انتهای پیام//ز. ج.


اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استانداری خراسان رضوی

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر