 
    
    
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست را به شما آموزش می دهیم که به جای استفاده از خامه ترش از ماست در تهیه این خوراکی ساده و خوشمزه استفاده کنید تا سالمتر شود و با مقداری پیازچه هم به آن طعم دهید.

مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
 قارچ ۲۳۰ گرم
 نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
 فلفل سیاه به میزان لازم
 پنیر چدار ۲/۳ پیمانه
 ماست کم چرب ۱/۴ پیمانه
 پیازچه به میزان لازم
بیشتر بخوانید:طرز تهیه فست فودهای خانگی خوشمزه
۱- وزن هر سیب زمینی حدود ۲۳۰ گرم باشد. پوست سیب زمینیها رو تمیز بشویید.
۲- قارچها رو خرد کنید.
۳- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
۴- پیازچه رو به شکل حلقههای نازک برش بزنید.
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینیها رو در سینی فر گذاشته و تا پوست آنها برشته و سیب زمینیها پخته و نرم شوند، برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.
 روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا قهوهای رنگ بشه، تفت بدین. به قارچها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
 سیب زمینیها رو از بالا شکاف بزنید و با کمی فشار اون رو باز کنید. قارچهای تفت داده شده و پنیر چدار رو بین سیب زمینیها تقسیم کنید. روی هر سیب زمینی مقداری ماست بذارید و روی اونها پیازچه خرد شده بریزید.
منبع:وب سایت آشپز باشی
انتهای پیام/
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
     
    
    
 
    
    
