پنکیک، کیک تابه‌ای یا جایگزینی متفاوت برای نان‌های صبحانه، این‌ها اسامی یک خوراکی خوشمزه و خانگی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پنکیک، کیک تابه‌ای یا جایگزینی متفاوت برای نان‌های صبحانه، این‌ها اسامی یک خوراکی خوشمزه و خانگی است که به راحتی و سریع آماده می‌شود و می‌تواند یک صبحانه لذت بخش و خوشمزه را برای شما رقم بزند.

اما این کیک‌های خوشمزه دستور پخت و انواع متفاوتی دارد، از شکلاتی و موزی گرفته تا بدون شیر و گیاهی.

در این مطلب نحوه پخت پنکیک بدون شیر یا گیاهی را برای شما آماده کرده ایم، پس با باشگاه خبرنگاران جوان همراه باشید.

آموزش پخت پنکیک بدون شیر

مواد لازم برای تهیه پنکیک گیاهی

شکر: یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه‌ پنکیک سیب زمینی و پنیر 



شیر سویا: یک پیمانه
آرد: یک پیمانه

طرز تهیه پنکیک بدون شیر

این پنکیک دستور تهیه کاملاً گیاهی دارد.

به طوری که برای طبخ آن باید از روغن گیاهی استفاده کرد و به جای شیر نیز از شیر سویا می‌شود.

آموزش پخت پنکیک بدون شیر

این پنکیک در نقطه مقابل پنکیک گوشت قرار دارد و به کسانی که رژیم غذایی گیاهی دارند، بسیار توصیه می‌شود.


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه 


این روغن گیاهی می‌تواند روغن ذرت، روغن زیتون و… باشد.

شما با توجه به اینکه طبخ با کدام روغن گیاهی را می‌پسندید، می‌توانید نوع روغن را انتخاب کنید.

برای شروع طرز تهیه پنکیک فاقد شیر ابتدا مواد لازم را تهیه کنید.

برای این دستور تهیه به جای شیر از شیر سویا استفاده شده که بسیار مقوی و عالی است.

آموزش پخت پنکیک بدون شیر

بعد از گرد آوری مواد اولیه در یک کاسه متوسط آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک (مواد خشک) را با هم مخلوط کنید.

آن گاه شیر سویا را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه از روغن گیاهی استفاده کنید و ۲ قاشق از آن را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا بافت مواد شما یک دست و نرم شود.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه‌ی پنکیک پنیری خوشمزه برای صبحانه 


کف ماهی تابه را چرب کنید. ماهی تابه چرب شده را روی حرارت ملایم قرار دهید.

آموزش پخت پنکیک بدون شیر

یک قاشق از مخلوط را درون تابه داغ شده بریزید. این چند قاشق روی هم ریخته را به شکل دایره در آورید.

وقتی که حباب‌هایی وسط پنکیک به وجود آمد یا لبه‌های آن کمی سفت‌تر شد، در واقع خودش را گرفت آن را با ملایمت و به آرامی برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.

بقیه پنکیک‌های خوشمزه را نیز با همین روش آماده کنید. بعد از آماده شدن پنکیک‌ها می‌توانید آن‌ها را با عسل و مربا نوش جان بفرمایید.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.