کد خبر: ۶۵۶۴۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴

مدیر کل امور عشایری استان گفت: در سال گذشته با اجرای طرح زنجیره تولید در خراسان شمالی تولید گوشت قرمز در استان ۲۵ درصد افزایش یافت.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ محمد رضا قلی پور مدیر کل امور عشایری استان خراسان شمالی افزود: یک سال اخیر در مجموع ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت به عشایر استان در قالب طرح زنجیره تولید گوشت قرمز پرداخت شد که تولید گوشت قرمز را ۲۵ درصد افزایش داد.
وی افزود: با اعطای این تسهیلات از عرضه دام نارس به بازار جلوگیری شد و ارزش افزوده بالا و افزایش تولید را به همراه داشت.
قلی پور اظهار کرد: تسهیلات طرح زنجیره تولید از محل صندوق توسعه ملی با سود ده درصد و اعتبارات خشکسالی با سود چهار درصد به عشایر پرداخت شد.

وی با بیان این که  تولیدات گوشت عشایر با اجرای طرح پرواربندی 526 تن افزایش یافت ، گفت : میزان تولیدات گوشت دامی عشایر 7 هزار و 729 تن ، شیر 5 هزار و 593 تن ، پشم 600 تن ،  تولید علوفه هزار و 400 تن ، محصولات زراعی 7 هزار و 549 تن و محصولات باغی هزار و 150 تن است.

قلی پور افزود: سال گذشته نیز 7 هزار و 700 تن گوشت ، 6 هزار و 992 تن شیر ، 300 تن روغن گوسفندی ، 200 تن پنیر و صنایع دستی 13 هزار و 703 مترمربع تولید شده بود.

وی گفت: با توجه به خشکسالی های اخیر و حداکثر خسارتی که به تولیدات عشایری وارد شده بود توانستیم با مدیریت اصلاح خوراک دام ،  اصلاح نژاد و پرداخت تسهیلات ،  29 تن افزایش در بخش پرواربندی نسبت به سال گذشته داشته باشیم.

مدیر کل امور عشایر استان همچنین افزود: حدود 30 درصد تولیدات استان را عشایر تأمین می کنند.

وی افزود: سال گذشته ۳۰ هزار تُن علوفه و نهاده‌های دائمی به همت تشکل‌های عشایری در اختیار عشایر استان قرار گرفت.
انتهای پیام/ ب

افزایش ۲۵ درصدی گوشت قرمز در خراسان شمالی

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
برچسب ها
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر