در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دولو، مدیرکل شیلات استان همدان بیان کرد: بیش از ۹۶۰ مزرعه تولید و پرورش ماهی در استان سالانه بیش از ۴ هزار و ۹۰۰ تن تولید دارند که امسال قرار است به ۵ هزار تن افرایش بابد.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت ماهی در نهاوند تولید میشود، افزود: ۴۰ درصد شیلات استان در این شهرستان تولید میشود.
انتهای پیام/ب